- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
PekiEki Görüntüle 2965867
Gösteririm ama elletmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PekiEki Görüntüle 2965867
Gösteririm ama elletmem
Onu daha pazar günü yaptım kiYa ben ya ben
Pari’mSelam hanımlaaar
Yasocumm nasılsınn bu arada sen işe mi girdimn dın sanki okurken oyle bıseyler gordum eminde olamadımmPari’m
Çok şükür kuzum, iyiyim.Yasocumm nasılsınn bu arada sen işe mi girdimn dın sanki okurken oyle bıseyler gordum eminde olamadımm
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz yasom allah bol bereket kazanc versin ben cocuklugumdan beri balık tezgahlarını cok severim hatta küçükken hususi babama oraya gıdelım dıye tuttururmusum ceşit ceşit balıkları izlemek değişşk geliyordu demek şimdide hosuma gıdıyor boyle yesıllıklı falan suslüyorlar ya bide bende iyiyim cok sukur bugun kuzenımdeydım ancak eve gelebildimÇok şükür kuzum, iyiyim.
Asıl sen nasılsın?
Eşim emekli oldu 4 ay evvel, birlikte balık satıyoruz
Emekli maaşı ile geçim zor, sezonluk da olsa ek gelir lazım Pari’m
Ev hayatı sana yaradıYaaa çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz yasom allah bol bereket kazanc versin ben cocuklugumdan beri balık tezgahlarını cok severim hatta küçükken hususi babama oraya gıdelım dıye tuttururmusum ceşit ceşit balıkları izlemek değişşk geliyordu demek şimdide hosuma gıdıyor boyle yesıllıklı falan suslüyorlar ya bide bende iyiyim cok sukur bugun kuzenımdeydım ancak eve gelebildim
Çok isabetli karar olmus sizin için o zaman kuzum ahahha bakırlı sunumlarım mıı özledin mi seeen ya kulaklarım cınlıyordu yınede arada benım ama bakırlar konusunda hesabım donukkenEv hayatı sana yaradı
Şömine başında bakırlı sunumlarını özledim, sataşacak kişi bulamadım yokluğunda
Balığı da, balıkla uğraşmayı da seviyorum. O sebeple sıkıntısız atladık bu işe
Bende sen gibi balık tezgahlarının önüne gelince takılıp kalanlardandım, şimdi takılıp kalanlarla muhabbet ediyorum
Yaz olsa havuz başında sunum olurdu, şimdi şömine başı bakırlı sunum istiyorumÇok isabetli karar olmus sizin için o zaman kuzum ahahha bakırlı sunumlarım mıı özledin mi seeen ya kulaklarım cınlıyordu yınede arada benım ama bakırlar konusunda hesabım donukken
Tamam yasom seni kırcagıma bakırlarımı karartırım yaparım be senin için bı sunumYaz olsa havuz başında sunum olurdu, şimdi şömine başı bakırlı sunum istiyorum
Yok bilmiyorum ben canım ama instada görmüştüm kına kostümü vardı bebişte hattaHemde çok güzel bir hafta sonra 6 ay kinamiz var ona hazırlanıyoruz burda bilen yapan var mı bilmiyorim ama 6 ay kınası yapacağız kıza
CansınTamam yasom seni kırcagıma bakırlarımı karartırım yaparım be senin için bı sunum
Sende yasocanCansın
Annem benim kızlara yapmıştı ben istemiyordum , kınalarını görememem ben bırak yapayım demişti şimdi videoları izliyorum iyiki yapmış diyorum sesi bir tek orda kayıtlıHemde çok güzel bir hafta sonra 6 ay kinamiz var ona hazırlanıyoruz burda bilen yapan var mı bilmiyorim ama 6 ay kınası yapacağız kıza
Bakallım aylar sonra habrr vericemMiniğim o daha taze gelin
Bırdayım kız uyandı
Balayı biterse haber vericem size de inşallah bitmez bak kp bana gidip muz almış gelmiş dün gece kv yanında canım istedi dedi eşime yarın al dedim eşim maaşta alayım dedi kp gidip almışAllah iyi etsin inşallah bizim gibi olma
Bence de daha balayı tüm aile üyeleri tarafından sürdürülüyor
Sonradan mı minnoşluk bitti
Ama öyleaşkolssuuuğğnnnnnn
Oda adaletli olmuyorHerkes baklava türü yapacaksa kabulHakkını helal et
Sağol nevoşum bir şerbetli tatlılar yapalım nolur
İkram edebilsem keşke