Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Çok şükür kuzum, iyiyim.🥰🎈🤗
Asıl sen nasılsın?:KK8:

Eşim emekli oldu 4 ay evvel, birlikte balık satıyoruz 🤣🤣
Emekli maaşı ile geçim zor, sezonluk da olsa ek gelir lazım Pari’m😌
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz yasom allah bol bereket kazanc versin🤲🏻🤲🏻🥰 ben cocuklugumdan beri balık tezgahlarını cok severim hatta küçükken hususi babama oraya gıdelım dıye tuttururmusum ceşit ceşit balıkları izlemek değişşk geliyordu demek😁 şimdide hosuma gıdıyor boyle yesıllıklı falan suslüyorlar ya bide🥰 bende iyiyim cok sukur bugun kuzenımdeydım ancak eve gelebildim 🙈🙈

Yaaa çok sevindim hayırlı olsun yeni işiniz yasom allah bol bereket kazanc versin🤲🏻🤲🏻🥰 ben cocuklugumdan beri balık tezgahlarını cok severim hatta küçükken hususi babama oraya gıdelım dıye tuttururmusum ceşit ceşit balıkları izlemek değişşk geliyordu demek😁 şimdide hosuma gıdıyor boyle yesıllıklı falan suslüyorlar ya bide🥰 bende iyiyim cok sukur bugun kuzenımdeydım ancak eve gelebildim 🙈🙈
Ev hayatı sana yaradı😍
Şömine başında bakırlı sunumlarını özledim, sataşacak kişi bulamadım yokluğunda 🤣🤣

Balığı da, balıkla uğraşmayı da seviyorum. O sebeple sıkıntısız atladık bu işe🙈
Bende sen gibi balık tezgahlarının önüne gelince takılıp kalanlardandım, şimdi takılıp kalanlarla muhabbet ediyorum 🤣🤣

Ev hayatı sana yaradı😍
Şömine başında bakırlı sunumlarını özledim, sataşacak kişi bulamadım yokluğunda 🤣🤣

Balığı da, balıkla uğraşmayı da seviyorum. O sebeple sıkıntısız atladık bu işe🙈
Bende sen gibi balık tezgahlarının önüne gelince takılıp kalanlardandım, şimdi takılıp kalanlarla muhabbet ediyorum 🤣🤣
Çok isabetli karar olmus sizin için o zaman kuzum🥰🤗🤗 ahahha bakırlı sunumlarım mıı özledin mi seeen 🤣🤣 ya kulaklarım cınlıyordu yınede arada benım ama bakırlar konusunda hesabım donukken 🙈🙈

Hemde çok güzel bir hafta sonra 6 ay kinamiz var ona hazırlanıyoruz :KK68: burda bilen yapan var mı bilmiyorim ama 6 ay kınası yapacağız kıza :KK68:
Yok bilmiyorum ben canım ama instada görmüştüm kına kostümü vardı bebişte hatta🤭

Hemde çok güzel bir hafta sonra 6 ay kinamiz var ona hazırlanıyoruz :KK68: burda bilen yapan var mı bilmiyorim ama 6 ay kınası yapacağız kıza :KK68:
Annem benim kızlara yapmıştı ben istemiyordum , kınalarını görememem ben bırak yapayım demişti şimdi videoları izliyorum iyiki yapmış diyorum sesi bir tek orda kayıtlı

Miniğim o daha taze gelin :KK70:

Bırdayım kız uyandı :KK70:
Bakallım aylar sonra habrr vericem 🤣
Allah iyi etsin inşallah bizim gibi olma :KK69:

Bence de daha balayı tüm aile üyeleri tarafından sürdürülüyor :sus:
Balayı biterse haber vericem size de inşallah bitmez 🤭 bak kp bana gidip muz almış gelmiş dün gece kv yanında canım istedi dedi eşime yarın al dedim eşim maaşta alayım dedi kp gidip almış
Bizim minnışumuza laf yk Minnosprenses Minnosprenses
Ama minik bizde minnoştuk :KK70:

X