- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Helal hoş olsun canımm benimm ne yazıkki tatlı yiyemiyorumm ahhh ahhh doğurduktan sonra çıkaracam acısınıHakkını helal et
Sağol nevoşum bir şerbetli tatlılar yapalım nolur
İkram edebilsem keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal hoş olsun canımm benimm ne yazıkki tatlı yiyemiyorumm ahhh ahhh doğurduktan sonra çıkaracam acısınıHakkını helal et
Sağol nevoşum bir şerbetli tatlılar yapalım nolur
İkram edebilsem keşke
Şeker falan mı var sende canım yoksa hani hep eksi şeyler mi yemek istiyorsun kiminin öyle oluryaHelal hoş olsun canımm benimm ne yazıkki tatlı yiyemiyorumm ahhh ahhh doğurduktan sonra çıkaracam acısını
Zaten tatlı güzel değil boşver doğumdan sonra yersinHelal hoş olsun canımm benimm ne yazıkki tatlı yiyemiyorumm ahhh ahhh doğurduktan sonra çıkaracam acısını
Cantanem sen ne zaman bana ifşanı yollayacaksınZaten tatlı güzel değil boşver doğumdan sonra yersin
Evde açılmamış cipsler var, içinde şifre varsa yollarım canKız görmedim ben hala gittim geriyede
Zaten varya net yoktu buraya girebilseydim görüp kullanabilseydim olardi olmadi
Neysem gelll opem
Birdaha litfen bak
Bune yuzsuzluk desene bana yaso
Ooyyy canımm tahlil verdimde bana şekerim varmış yüksek çıktı ben halbuki tatlıyla çok aram yoktu sadece 3 ayda bir yaparım yeriz tatlı ya nadirdirr hep çayımda şekersizdir hep bizde çok şaşırdıkk doktor meyve ve tatlı yememi yasakladı halbuki en çok tuzcuyumdurr tuzdan beklerdiimmŞeker falan mı var sende canım yoksa hani hep eksi şeyler mi yemek istiyorsun kiminin öyle olurya
Aynenn kuzuşumm yapcak birşey yok bebeğimin sağlığı içinZaten tatlı güzel değil boşver doğumdan sonra yersin
İfşanı derken ne demek istedin sayın MargaretCantanem sen ne zaman bana ifşanı yollayacaksın
Kralsın yasoooo adamimsınnn koy adaylığını oy vereyimEvde açılmamış cipsler var, içinde şifre varsa yollarım can
Kendini bana ne zaman açacaksın, ne zaman göreceğim seni diyorum.İfşanı derken ne demek istedin sayın Margaret
Ciddenmi çok şaşırdım valla hani çok yersinde çıkar normal çıkması dersin .bünye üretiyor demekki herşeyden aman dikkat et canım yine. Doğumdan sonra dediğin gibi çıkar acısınıOoyyy canımm tahlil verdimde bana şekerim varmış yüksek çıktı ben halbuki tatlıyla çok aram yoktu sadece 3 ayda bir yaparım yeriz tatlı ya nadirdirr hep çayımda şekersizdir hep bizde çok şaşırdıkk doktor meyve ve tatlı yememi yasakladı halbuki en çok tuzcuyumdurr tuzdan beklerdiimm
ne zaman istersen bende seni görecek miyimKendini bana ne zaman açacaksın, ne zaman göreceğim seni diyorum.
Dahada çıkmasın diye bıraktırdı heptenCiddenmi çok şaşırdım valla hani çok yersinde çıkar normal çıkması dersin .bünye üretiyor demekki herşeyden aman dikkat et canım yine. Doğumdan sonra dediğin gibi çıkar acısını
Kaç ayliksin şuan.
Boşver iyi olmuş bebiste sende iyi ol yeterkiDahada çıkmasın diye bıraktırdı hepten
3aylık olduk pazartesi kontrolüm var inşaallahh busefer cinsiyeti döylerr
Sağol canım beniimmBoşver iyi olmuş bebiste sende iyi ol yeterki
Ay hadi İnşallah icimden kız geçti bian
Hadi bakalım tum işaretler kıza odaklı deseneHayirla gelsin bana etiket çak kesin görmem ben buraya yazsanda kaçıyor bazenSağol canım beniimm
Hahahah ben hep erkek hissediyordum ama son ultrasonu gördükten sonra kız hissetmeye başladımm ruyamdada hep kız görüyorumm hayırlısı olsunn bakalımm hissettiğin doğrumu
Direk haber vercem burayada heyecandan unutmasam iyiiiHadi bakalım tum işaretler kıza odaklı deseneHayirla gelsin bana etiket çak kesin görmem ben buraya yazsanda kaçıyor bazen
DoverimmmDirek haber vercem burayada heyecandan unutmasam iyiii
Aabbboovvvvvvv direk alarm kuremmm benDoverimmm