Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Helal hoş olsun canımm benimm ne yazıkki tatlı yiyemiyorumm ahhh ahhh 😄 doğurduktan sonra çıkaracam acısını:KK51:
Şeker falan mı var sende canım yoksa hani hep eksi şeyler mi yemek istiyorsun kiminin öyle olurya☺️

Şeker falan mı var sende canım yoksa hani hep eksi şeyler mi yemek istiyorsun kiminin öyle olurya☺️
Ooyyy canımm tahlil verdimde bana şekerim varmış yüksek çıktı ben halbuki tatlıyla çok aram yoktu sadece 3 ayda bir yaparım yeriz tatlı ya nadirdirr hep çayımda şekersizdir hep bizde çok şaşırdıkk doktor meyve ve tatlı yememi yasakladı halbuki en çok tuzcuyumdurr tuzdan beklerdiimm:KK48:

Ooyyy canımm tahlil verdimde bana şekerim varmış yüksek çıktı ben halbuki tatlıyla çok aram yoktu sadece 3 ayda bir yaparım yeriz tatlı ya nadirdirr hep çayımda şekersizdir hep bizde çok şaşırdıkk doktor meyve ve tatlı yememi yasakladı halbuki en çok tuzcuyumdurr tuzdan beklerdiimm:KK48:
Ciddenmi çok şaşırdım valla hani çok yersinde çıkar normal çıkması dersin .bünye üretiyor demekki herşeyden aman dikkat et canım yine. Doğumdan sonra dediğin gibi çıkar acısını🤩
Kaç ayliksin şuan.

Kendini bana ne zaman açacaksın, ne zaman göreceğim seni diyorum. :KK51:
:confused: ne zaman istersen :KK8: bende seni görecek miyim
images.jpeg

Ciddenmi çok şaşırdım valla hani çok yersinde çıkar normal çıkması dersin .bünye üretiyor demekki herşeyden aman dikkat et canım yine. Doğumdan sonra dediğin gibi çıkar acısını🤩
Kaç ayliksin şuan.
Dahada çıkmasın diye bıraktırdı hepten 😁
3aylık olduk pazartesi kontrolüm var inşaallahh busefer cinsiyeti döylerr 😁

Boşver iyi olmuş bebiste sende iyi ol yeterki🤩
Ay hadi İnşallah :rolleyes:icimden kız geçti bian😁
Sağol canım beniimm
Hahahah ben hep erkek hissediyordum ama son ultrasonu gördükten sonra kız hissetmeye başladımm ruyamdada hep kız görüyorumm hayırlısı olsunn bakalımm hissettiğin doğrumu 😄

Sağol canım beniimm
Hahahah ben hep erkek hissediyordum ama son ultrasonu gördükten sonra kız hissetmeye başladımm ruyamdada hep kız görüyorumm hayırlısı olsunn bakalımm hissettiğin doğrumu 😄
Hadi bakalım tum işaretler kıza odaklı desene😁Hayirla gelsin 🤩bana etiket çak kesin görmem ben buraya yazsanda kaçıyor bazen😁

X