- 22 Temmuz 2017
- 44.034
- 130.796
İnşallah minnakımİnşallah güzel haberler verirsin yasminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah minnakımİnşallah güzel haberler verirsin yasminim
Aman Yarabbi ne gördüm öyle
Kız görmedim ben hala gittim geriyedeBlue_Peri aldın mı tarif citos alıp geleyim mi
Birdaha litfen bak
Severim ya canımı çektirdi görünce tarifleri eheheh. ama en çok C A N O tarifini canım çekti. akşam yapacağımİsyaaaaaan nasıl koktu yaaaa karnabahar öyleee
One beeeee vay vay vayyyyy
Bende severim kız ama bide haslaninca kokusu oluyorya onu sevmiyorumSeverim ya canımı çektirdi görünce tarifleri eheheh. ama en çok C A N O tarifini canım çekti. akşam yapacağım
Şimdi den ellerine sağlık canımSeverim ya canımı çektirdi görünce tarifleri eheheh. ama en çok C A N O tarifini canım çekti. akşam yapacağım
Midye baklavaOne beeeee vay vay vayyyyy
Anacumda yapar ondan görüntü bile ye beni diyor becerikli canooom maşallah dur birde tüküreyim nazar değmesin tü tü tüŞimdi den ellerine sağlık canım
Midye baklava
Teşekkür ederim perişimAnacumda yapar ondan görüntü bile ye beni diyor becerikli canooom maşallah dur birde tüküreyim nazar değmesin tü tü tü
Ellerine sağlık sen artık kendini aştın
Canoooom canoooşuuumTeşekkür ederim perişim
Allah gönlüne göre nasip etsin inş yasocanİnşallah minnakım
Nevoş kimse tarif yapmiyoEllerine sağlık sen artık kendini aştın
Ben hepsini yerim
Ya ben ya benSeverim ya canımı çektirdi görünce tarifleri eheheh. ama en çok C A N O tarifini canım çekti. akşam yapacağım
TembellerNevoş kimse tarif yapmiyo
aşkolssuuuğğnnnnnnTembeller
Hakkını helal et
Hepsinii yiyebiliriimmmmm
Sağol nevoşum bir şerbetli tatlılar yapalım nolurEllerine sağlık sen artık kendini aştın
Canoooom canoooşuuum
İkram edebilsem keşkeBen hepsini yerim