Kayınvalidem yalan mı söylüyorAlakası yok hepsi sana benziyor
Benim Kv de kendi ananesine bile benzetiyor çocuklarımı bir bana benzemiyorlarOlsun eşimin ailesi onu yine de oğullarına benzetir.Oğlanı herkes bana benzetiyor, sadece onlar hariç.
Bende karnabahr kisiri gorunce çok canım istedi pirincten kısır olur mu acabaBen şalgamlı kısır yapıyorum çok güzel oluyor valla hem rengi hem tadı
Abartın abartın okuyan da bir şey sanacak hahahhsshjshdkshsAynen bir Türkan Şoray daha
Ayy öyle deme hemsom yaa,rabbimin bir bildiği vardır gerçektenİstemiyordum ki. Hiç aklımda yoktu.Ama böylesi belki daha hayırlı oldu. Çünkü bana kalsa hiç içimden gelmezdi ikinciyi yapmak. Oğlanda çok çektim. Tam rahata erdim derken… Ama bir yanım da hep kardeşi olsun istiyordu. Ancak bu şekilde olabilirdi. Su soğuk ama girince alışırım herhalde.
Biz defteri kapadık ya ondan şaşırıyorum duyunca sanki ben kapadım diye kimse kalmayacakBir bebe daha
Benimki çocuğun burnunu sıkarken sık da senin burnuna benzemesin dedi ..bence seninki kötü söylememişBenim Kv de kendi ananesine bile benzetiyor çocuklarımı bir bana benzemiyorlar
Maalesef evetKayınvalidem yalan mı söylüyor
Ya sana şöyle diyeyim. Aileye dışarıdan katılan yengelerine bile huyunu suyunu benzetiyorlar. Bana benzetmiyorlar. Yenge ulan bu yenge ahsjahhsjsBenim Kv de kendi ananesine bile benzetiyor çocuklarımı bir bana benzemiyorlar
GörselerAbartın abartın okuyan da bir şey sanacak hahahhsshjshdkshs
Onu bende ilk defa gördümBende karnabahr kisiri gorunce çok canım istedi pirincten kısır olur mu acaba
O öyle söyledikçe bana daha çok benziyorlarMaalesef evet
Benim çocuklar da hep anne tarafına benziyor diyorlar. Bütün kayınvalideler aynı demek ki
Tovbe estağfurullahAbartın abartın okuyan da bir şey sanacak hahahhsshjshdkshs
Bende korkuyorum böyle olunca topikte gezinmeyeBiz defteri kapadık ya ondan şaşırıyorum duyunca sanki ben kapadım diye kimse kalmayacak
Çok şükürBiz defteri kapadık ya ondan şaşırıyorum duyunca sanki ben kapadım diye kimse kalmayacak
Hele sen bide yani, valla çarpılırlarYa sana şöyle diyeyim. Aileye dışarıdan katılan yengelerine bile huyunu suyunu benzetiyorlar. Bana benzetmiyorlar. Yenge ulan bu yenge ahsjahhsjs
İnşallah hemşom.Hemsooooo harika olacak,senin gibi küçük küçük bebeler gelsin ınşaşırı çok sevindim. Ne güzel haberler alıyoruz yaa masallah ınş sana benzer oğlan gibi rabbim tamamına erdirsin, korktuğuna uğratmasın ınş aşırı mutluyum ben gözün aydın
Yok artıkBende korkuyorum böyle olunca topikte gezinmeye
Elek tam asilmadi nevo korkum yerliYok artık
Sen daha gençsinElek tam asilmadi nevo korkum yerli