- 24 Eylül 2018
- 97.343
- 292.756
Sağlıkla gelsin hemşomYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla gelsin hemşomYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Sen diğerini yapAma şimdi çok zor değil mi korksunlar ses etme
Ayy nevoş harika olur dimili yaa,muhteşem türkan soray oğlan da zaten afetSana benzeyen bir kız çocuğu canlandı gözümdeEşin kusura bakmasın
Yeni gelin sunumuNevreste geçen bir pilav gördüm Minnosprenses geldi aklıma pembe pilav
İstemiyordum ki. Hiç aklımda yoktu. Ama böylesi belki daha hayırlı oldu. Çünkü bana kalsa hiç içimden gelmezdi ikinciyi yapmak. Oğlanda çok çektim. Tam rahata erdim derken… Ama bir yanım da hep kardeşi olsun istiyordu. Ancak bu şekilde olabilirdi. Su soğuk ama girince alışırım herhalde.Ayyy gerçek yaniiiii ayy inanmıyorum çok şaşırdım yaa,ikinciyi istediğini bilmiyordum hemsoo ayy ınş senin kadar dünya güzeli olur bir tane daha
Ne olduMargaret Hale hakkında hayırlısı olsun canım
Aynen bir Türkan Şoray dahaAyy nevoş harika olur dimili yaa,muhteşem türkan soray oğlan da zaten afet
Küçük Margaret mi geliyorYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Amin. Sağolasın minikMargaret Hale hakkında hayırlısı olsun canım
Hamile galibaNe oldu
Arpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişler çok janjanli değildi ama bizim yeni gelinler oturtur onu bir köşeyeYeni gelin sunumu
Olsun eşimin ailesi onu yine de oğullarına benzetir. Oğlanı herkes bana benzetiyor, sadece onlar hariç.Sana benzeyen bir kız çocuğu canlandı gözümdeEşin kusura bakmasın
Ofa tarif aldıBakalım nasıl olacakArpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişler çok janjanli değildi ama bizim yeni gelinler oturtur onu bir köşeye
Hemsooooo harika olacak,senin gibi küçük küçük bebeler gelsin ınş aşırı çok sevindim. Ne güzel haberler alıyoruz yaa masallah ınş sana benzer oğlan gibi rabbim tamamına erdirsin, korktuğuna uğratmasın ınş aşırı mutluyum ben gözün aydınValla öyle. Hep o eşimin güneydoğulu genleri yüzünden.
Ben şalgamlı kısır yapıyorum çok güzel oluyor valla hem rengi hem tadıArpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişler çok janjanli değildi ama bizim yeni gelinler oturtur onu bir köşeye
Tıpatıp senOlsun eşimin ailesi onu yine de oğullarına benzetir. Oğlanı herkes bana benzetiyor, sadece onlar hariç.
Alakası yok hepsi sana benziyorTıpatıp sen
Benim çocuklarda eşime benziyor
Bir bebe dahaHadi hayırlısı olsun bakalım Margaret Hale