Sağlıkla gelsin hemşomYuh 2 aylık olmuş bileHayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Sen diğerini yapAma şimdi çok zor değil mikorksunlar ses etme
Ayy nevoş harika olur dimili yaa,muhteşem türkan soraySana benzeyen bir kız çocuğu canlandı gözümdeEşin kusura bakmasın
Yeni gelin sunumu
İstemiyordum ki. Hiç aklımda yoktu.Ayyy gerçek yaniiiiiayy inanmıyorum çok şaşırdım yaa,ikinciyi istediğini bilmiyordum hemsoo ayy ınş senin kadar dünya güzeli olur bir tane daha
Ne oldu
Aynen bir Türkan Şoray dahaAyy nevoş harika olur dimili yaa,muhteşem türkan sorayoğlan da zaten afet
Küçük Margaret mi geliyorYuh 2 aylık olmuş bileHayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Amin. Sağolasın minik
Hamile galibaNe oldu
Arpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişlerYeni gelin sunumu
Olsun eşimin ailesi onu yine de oğullarına benzetir.Sana benzeyen bir kız çocuğu canlandı gözümdeEşin kusura bakmasın
Ofa tarif aldıArpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişlerçok janjanli değildi ama bizim yeni gelinler oturtur onu bir köşeye
Hemsooooo harika olacak,senin gibi küçük küçük bebeler gelsin ınşValla öyle. Hep o eşimin güneydoğulu genleri yüzünden.
Ben şalgamlı kısır yapıyorum çok güzel oluyor valla hem rengi hem tadıArpa şehriye pilavı yaparken suyuna pancar suyu eklemişlerçok janjanli değildi ama bizim yeni gelinler oturtur onu bir köşeye
Tıpatıp senOlsun eşimin ailesi onu yine de oğullarına benzetir.Oğlanı herkes bana benzetiyor, sadece onlar hariç.
Alakası yok hepsi sana benziyorTıpatıp sen
Benim çocuklarda eşime benziyor
Bir bebe daha