- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.888
Yuh 2 aylık olmuş bile8 Ekim de ansızin alınan bi sezaryen kararı ile doğurmuş bulundum40+4 te bol gazlı bi kızım oldu doğduğu günden beri maaşallah. Sen nasılsın ne var ne yok
NeeeeeYuh 2 aylık olmuş bileHayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Ciddi miYuh 2 aylık olmuş bileHayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Çabuk gelip geçiyor zaman wunderimmmHmm bi de o vardı dimi. Ama dişte böyle bu kadar ağlamıyorlardır yaa. Kriz şeklinde agliyorlar mı onda da yoksa
Bir küçük kaza meselesiNeeeee
Yuh 2 aylık olmuş bileHayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Hamile kalan çok oldu
Kabullenmeye çalışıyorum NevoşumCiddi miAşkolsun niye haber vermiyorsun
Annesine benzeyen bir dünya güzeli daha mı geliyor
Basit geldi bana oBen ona bal kabağı mücveri yap dedim yok dedi
Hakkınızda hayırlısıKabullenmeye çalışıyorum NevoşumBir de yeni evliyken bir kere kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden idrar testinde görünce heh tamam diyemiyorum.
Ayyy gerçek yaniiiiiKabullenmeye çalışıyorum NevoşumBir de yeni evliyken bir kere kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden idrar testinde görünce heh tamam diyemiyorum.
Kaza olmuş galibaAyyy gerçek yaniiiiiayy inanmıyorum çok şaşırdım yaa,ikinciyi istediğini bilmiyordum hemsoo ayy ınş senin kadar dünya güzeli olur bir tane daha
Valla öyle. Hep o eşimin güneydoğulu genleri yüzünden.Gerçekten mii hemso yaaaaa
Hadi canımBasit geldi bana oaldığım tarif çok zor ya
Nerden baktığına bağlı nevoş şimdiKaza olmuş galiba
Sana benzeyen bir kız çocuğu canlandı gözümdeValla öyle. Hep o eşimin güneydoğulu genleri yüzünden.