- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.891
Sen kendini doğurmuşsun resmen. Sallamasınlar.Tıpatıp sen
Benim çocuklarda eşime benziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kendini doğurmuşsun resmen. Sallamasınlar.Tıpatıp sen
Benim çocuklarda eşime benziyor
Aynı fikirdeyimSen kendini doğurmuşsun resmen. Sallamasınlar.
Hakikaeten öyleSen kendini doğurmuşsun resmen. Sallamasınlar.
Ilahi hemsom yaaa,ederim merak etme rabbim çok büyük, kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Allahım oglunla seni yerim ben, sana benzeyen bi tanede kız gelir ınş çok amiiiiinnnnnİnşallah hemşom. Allah razı olsun, dua et. Senin kalbin aşırı temiz, ben etsem kabul olmaz biliyorum ahsajajja
Aynı aynıYa sana şöyle diyeyim. Aileye dışarıdan katılan yengelerine bile huyunu suyunu benzetiyorlar. Bana benzetmiyorlar. Yenge ulan bu yenge ahsjahhsjs
O derece mi yawAynı aynı
Oğlanda cinsiyeti öğrenmeye gittik illa girdi muayene ya üç buçuk aylık siyah beyaz ultrason görüntüsü ile orda aynı babasıııı aaaa dedi
Doktor ile biz şok
Boşa gitmişsiniz evde baksaymışAynı aynı
Oğlanda cinsiyeti öğrenmeye gittik illa girdi muayene ya üç buçuk aylık siyah beyaz ultrason görüntüsü ile orda aynı babasıııı aaaa dedi
Doktor ile biz şok
Ondanmi oldu benimki diyosun
Ohhhhhhh iyi ki catlasinlar NevoşAynı fikirdeyim
3.yü düşünüyorsan eskisi gibi sık gelmelisinOndanmi oldu benimki diyosun
Bu konuda çok iddialıyım minik yarıştırmayalım pişman olursunBenimki çocuğun burnunu sıkarken sık da senin burnuna benzemesin dedi ..bence seninki kötü söylememiş
Elf gözleriyleBoşa gitmişsiniz evde baksaymış
Ordan bile anlardı
Şaka yapmıştır inşallahAynı aynı
Doktor ile biz şok
Ben oğluma hamileyken foruma üye oldum.1 hafta sonra doğum yaptım. Etkisi olabilir miAhaaa demek biri topige ayağını sürmüş kim o kim ,ciksin ortaya
Aysoda buraya geldikten sonra hamiş oldu nevoş, yoksaaaaaa3.yü düşünüyorsan eskisi gibi sık gelmelisin
Vallahi billahi sonra bebekken sürdürdü doğumdan sonra ben yok ya benim oğlum kimseye benzemiyor falan dedim çıkardı eşimin küçüklük resmini koydu televizyonun önüne orda kaldı resimO derece mi yaw
Bence öyleOndanmi oldu benimki diyosun
Kıyasıya rekabete varım benimkilerden kötüsü yokturBu konuda çok iddialıyım minik yarıştırmayalım pişman olursun
Sıraya girinAysoda buraya geldikten sonra hamiş oldu nevoş, yoksaaaaaa
İnşallahKüçük Margaret mi geliyor