Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
8 Ekim de ansızin alınan bi sezaryen kararı ile doğurmuş bulundum 🤭🤭 40+4 te 🤪 bol gazlı bi kızım oldu doğduğu günden beri maaşallah. Sen nasılsın ne var ne yok
Yuh 2 aylık olmuş bile 🥰 Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım. 😐

Yuh 2 aylık olmuş bile 🥰 Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım. 😐
Ciddi mi🤷🏻‍♀️Aşkolsun niye haber vermiyorsun🥰🤩
Annesine benzeyen bir dünya güzeli daha mı geliyor🥰

Hmm bi de o vardı dimi. Ama dişte böyle bu kadar ağlamıyorlardır yaa. Kriz şeklinde agliyorlar mı onda da yoksa😢
Çabuk gelip geçiyor zaman wunderimmm

Daha dün gibiydi burda yazmıştım Ablam tüp bebeğe gidiyor diye ...

ablamın ikizleri dişler çıktı ..bugün foto atmışlar besigin boşluklarında aşağı sallamış ayaklarini sırıtarak sapsik nasıl poz veriyor 2 tane dişle 🤭😍❤️

Nevreste Nevreste hakikaten yemek topoginin bu alameti var Dahliadivin Dahliadivin de ikinciyi burda buldu 🤭

Ciddi mi🤷🏻‍♀️Aşkolsun niye haber vermiyorsun🥰🤩
Annesine benzeyen bir dünya güzeli daha mı geliyor🥰
Kabullenmeye çalışıyorum Nevoşum 👻 Bir de yeni evliyken bir kere kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden idrar testinde görünce heh tamam diyemiyorum. 😐

Kabullenmeye çalışıyorum Nevoşum 👻 Bir de yeni evliyken bir kere kimyasal gebelik olmuştu. O yüzden idrar testinde görünce heh tamam diyemiyorum. 😐
Ayyy gerçek yaniiiii🤗 ayy inanmıyorum çok şaşırdım yaa,ikinciyi istediğini bilmiyordum hemsoo🤗🤩😍 ayy ınş senin kadar dünya güzeli olur bir tane daha🤗🤩😍🤲

X