Bi çılgınlık sen yap minikom yaa karnabahar alıp yürüsünKarnabahar çeşitleri olsaydı kategori cuk olurdu
Senin gönlünde çok pamuk nevoşum, onu napicaz
Baştan cikartirim kategoriyiSen yap değişsin
Son güne bıraksanaŞimdi bekle tarifler yapılsın, bekle ay sonu gelsin ooooo
Hadi görelimBaştan cikartirim kategoriyi
Alinti olmamış yazarken içerden çocuklar seslendi telaşla giderken cevaplaya basmisim devamını yazmadanBn arada bakiyorim
Nesi kaldı uapilmadik micverini de ben yaopayimBi çılgınlık sen yap minikom yaa karnabahar alıp yürüsün
Kim bana ne tavırdaysa bende ona o şekilde olurum canımSenin gönlünde çok pamuk nevoşum, onu napicazkeşke herkes sen gibi çıksa karşımıza
Bulursan yaz banaAlinti olmamış yazarken içerden çocuklar seslendi telaşla giderken cevaplaya basmisim devamını yazmadan
Ben arada bakıyorum netteNevreste inşallah denk gelirim
8 Ekim de ansızin alınan bi sezaryen kararı ile doğurmuş bulundumAnaaa sen ne zaman doğurdun? Dün de aklıma gelmişti acaba ne zamandı doğum diye.
Son güne bırakınca da bişey degismiyo be gülümSon güne bıraksana
Oyyy maşaallah 2 aylık olmak üzere8 Ekim de ansızin alınan bi sezaryen kararı ile doğurmuş bulundum40+4 te bol gazlı bi kızım oldu doğduğu günden beri maaşallah. Sen nasılsın ne var ne yok
Aa bak mücver neden olmasinNesi kaldı uapilmadik micverini de ben yaopayim
Yada tüm pisireyim konsept yapayım diğer sebzelerle ortam yaratalım
Hmm bi de o vardı dimi. Ama dişte böyle bu kadar ağlamıyorlardır yaa. Kriz şeklinde agliyorlar mı onda da yoksaOyyy maşaallah 2 aylık olmak üzere
Gaz bitince diş sıkıntısı başlar
Dost acı söyler
Ben ona bal kabağı mücveri yap dedim yok dediAa bak mücver neden olmasin
Ben memnunum nevoşum allahta razı olsunKim bana ne tavırdaysa bende ona o şekilde olurum canımBendeki tavır sizsiniz
Çok şans verir susarım
Sonra hep susarım
Farklı bir versiyonHmm bi de o vardı dimi. Ama dişte böyle bu kadar ağlamıyorlardır yaa. Kriz şeklinde agliyorlar mı onda da yoksa
Bende memnunum Allah razı olsunBen memnunum nevoşum allahta razı olsun
Offf süperBen ona bal kabağı mücveri yap dedim yok dedi