- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.045
Ooh afiyet olsun nevoşş ️Bende iyiyim canım sağ ol
Çay içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooh afiyet olsun nevoşş ️Bende iyiyim canım sağ ol
Çay içiyorum
Nevoş öyle deme,sen o puanı çok rahat alırsın. Bide istediğin yere atandın mi tamamdirAma o bile bana çok uzak
Zor iş yani
Sağ ol canımOoh afiyet olsun nevoşş ️
Nasip canımNevoş öyle deme,sen o puanı çok rahat alırsın. Bide istediğin yere atandın mi tamamdir
Aynen nasip nevoşum, ınş istediğimiz kapıları aralarızNasip canım
İstersek olur aslındaİstemek şart ve kimseye çok fazla anlatmamakAynen nasip nevoşum, ınş istediğimiz kapıları aralarız
Evet nevoşum yaa,istemek çok önemli. Fedakarlık çok önemli, anlatınca büyü bozulmuyor ama stres sebebi oluyor daha çokİstersek olur aslındaİstemek şart ve kimseye çok fazla anlatmamak
Evrene pozitif enerji yollayalımEvet nevoşum yaa,istemek çok önemli. Fedakarlık çok önemli, anlatınca büyü bozulmuyor ama stres sebebi oluyor daha çok
Inş nevoşum, buna çok ihtiyacımız var valla kimseye kötülük düşünecek durumda değiliz ki herkes yerinde mutlu olsun, bizde olalım bu bize yeterEvrene pozitif enerji yollayalım
2022 de herkes gönlümün ekmeğini yiyecekmiş
Ben gönlüme güveniyorumInş nevoşum, buna çok ihtiyacımız var valla kimseye kötülük düşünecek durumda değiliz ki herkes yerinde mutlu olsun, bizde olalım bu bize yeter
Bende çok güveniyorum nevoş, allah herkesin karşısına benim gibi birini çıkarsın mutevazilikte son noktadayim suanBen gönlüme güveniyorum
Amin inşaallahBen çok razıyımBende çok güveniyorum nevoş, allah herkesin karşısına benim gibi birini çıkarsın mutevazilikte son noktadayim suan
Onu da benimseyemedimAma ben sana önerdim istemedin
Karnabahar çeşitleri olsaydı kategori cuk olurduYa hep karnabahar gidiyoruz başka tarif gelsin artik
Bulalım başka bir tarifOnu da benimseyemedim
Sen yap değişsinKarnabahar çeşitleri olsaydı kategori cuk olurdu
Oyy canım nevosum, seni ben yerim yaa bal kadınAmin inşaallahBen çok razıyım
Gönlüne kefilim
Oyy canım nevosum, seni ben yerim yaa bal kadın