Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Sabah kalkınca hemen içiyordum şimdi bazen gidipiçesim geliyorda dur diyorum kendime.
Umarım dahada kolay olurda hemen zorlanmadan geçer gider.
Daha 171 aramadı bu ay hiç kaçırmadan direk arıyorlardı.
Aç karna da içerdim ben de ,boşluk oluyor insanda,sanki bir şey unutmuşsun gibi ,zama la geçiyor. Umarım kolay olur ,bence yaparsın 😍

Aç karna da içerdim ben de ,boşluk oluyor insanda,sanki bir şey unutmuşsun gibi ,zama la geçiyor. Umarım kolay olur ,bence yaparsın 😍
Kahvaltı yapana kadar 3-4 tane içiyordum zaten,beyin git iç diyordu hep alışkanlık tabi oda.
Umarım öyle olur yapmak zorundayım birdebenim sakin olmam lazım gerildim mi başa saracam diye ürküyorum.

Kahvaltı yapana kadar 3-4 tane içiyordum zaten,beyin git iç diyordu hep alışkanlık tabi oda.
Umarım öyle olur yapmak zorundayım birdebenim sakin olmam lazım gerildim mi başa saracam diye ürküyorum.
Sindi bırakınca fark ettim ki sigara içince dertler bitmiyormuş, o dönem sıkıntılara bile iyi gelecek sanıyordum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Her şey zamanla daha kolay olacak . 😌😌direnmeye devam ❤

Sindi bırakınca fark ettim ki sigara içince dertler bitmiyormuş, o dönem sıkıntılara bile iyi gelecek sanıyordum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Her şey zamanla daha kolay olacak . 😌😌direnmeye devam ❤
Dediğin ancak züğürt tesellisi oluyor kandiriyoruz kendimizi,içince detler bitse herkesler içer bunu.
Direnecem baklamı sonu umaım güzel olur hem maddi hem manevi yıkım aslında.
Bu indirdiğim uygulama herşeyi yüzdelik dilimlerde yazıyor gelişatı okuyorm hemen.

Dediğin ancak züğürt tesellisi oluyor kandiriyoruz kendimizi,içince detler bitse herkesler içer bunu.
Direnecem baklamı sonu umaım güzel olur hem maddi hem manevi yıkım aslında.
Bu indirdiğim uygulama herşeyi yüzdelik dilimlerde yazıyor gelişatı okuyorm hemen.
Senin için çok sevindim ,ugrasman bile çok güzel, sonucunu alacaksın inşallah :KK60: Hiç bir faydası olmayan,zararlı bir şeyden kurtulacaksın :KK73:

Ben iyiyim yasocum 3.günüm bugün sigarasız

Aynen bu kadar çaba gösterirken tersine uğramayım bir kere daha değisin emeklerime :KK200:

Günaydınlar mervişimm :KK200:
günaydın ablacımm şimdi gordum sigarayı bırakalı 3 gun olmussun inşallah hıc aklına bıle gelmez artık tamamen kurtulursun🥰🤗🤗

X