- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar minnoşumSelamlar
Aynennn iyi olacak mutlakaHarika karar
Nasilsin ablamSelamlar minnoşum
Aynennn iyi olacak mutlaka
İyiyim minnoşum sağol cigaeasız günlerimi sayıyorum artık bugün 3.günüm,sen nasılsınNasilsin ablam
Masallah cok sevindim Allah saglik sihhat versin insallahİyiyim minnoşum sağol cigaeasız günlerimi sayıyorum artık bugün 3.günüm,sen nasılsın
Gunaydın yasocannGünaydın canlar
Sağol minnoşum teşekkürlerrMasallah cok sevindim Allah saglik sihhat versin insallah
Bebeğim özele gel ben sana anlaticamAbiii yokmu kategorii ben anlamadımm haa
Öyle diyorlar hiç denemedim yapmak istiyorum aslındaKaraciğer değerleri için enginar çok iyi düşürüyor hemen değerini .
Yaaa yerriiimmmmmmBebeğim özele gel ben sana anlaticam
Günaydın canım nasılsınGünaydın canlar
GünaydınGünaydın
İstediğin kayfeeee olsunn yafrummmHanimKelesimiGetir abla bugün kahve ısmarlamadn bize
K.validem yedi birdönerm faydasınıda gördü,garnitürlü filan seversin tadınıda mutlaka ye onu.Öyle diyorlar hiç denemedim yapmak istiyorum aslında
Günaydınlar mavişimmGünaydın
mavişim mavilendimmmmmmmmmGünaydın
hidistanc evizi yağı var demiİstediğin kayfeeee olsunn yafrummm
Eki Görüntüle 2978780
K.validem yedi birdönerm faydasınıda gördü,garnitürlü filan seversin tadınıda mutlaka ye onu.
Günaydınlar mavişimm
Ayıpsın yani o yetmez diye bide aspir yağıda döktm şöleee en yağlısındanmavişim mavilendimmmmmmmmm
kapına kilitlendimmmmm
hidistanc evizi yağı var demi
yk o kadarına cesaret edememAyıpsın yani o yetmez diye bide aspir yağıda döktm şöleee en yağlısından
Çok enerjiksin Allah bozmasınmavişim mavilendimmmmmmmmm
kapına kilitlendimmmmm
hidistanc evizi yağı var demi