- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın aşkom tiroid için mi?
Tiroidler ,karaciğerle ilgili bazı değerler oynamıştı onlar ,tam kan falan farklı farklı bakılacak bakalım canlarRutin kontrol mu kukrişim
İnşallah guzel gelır sonucların kukrişimTiroidler ,karaciğerle ilgili bazı değerler oynamıştı onlar ,tam kan falan farklı farklı bakılacak bakalım canlar
İstemek başarının yarısı deniyordu demi yarı yolu aşacam kısmetseYeter ki iste,e sen de istiyorsun
Günaydın mervişim,umarım öyle olur canısı cidden bırakmak istiyorum artık umarım çokkkkkk başarılı olurumda içmem yinegünaydın ablacımm şimdi gordum sigarayı bırakalı 3 gun olmussun inşallah hıc aklına bıle gelmez artık tamamen kurtulursun
Covid den sonra tiroid değerlerim oynamıştı ,o zaman karaciğerimede kullandığım tiroid ilaçları biraz değerleri oynatmış galiba birde onlar işte birkaç şey daha istedi hepsine bakacak bakalım ablacımGünaydınlar kukrişim hayırdır kontol içinmi kan verdn
Sağol orişim amin sen nasılsınİnşallah guzel gelır sonucların kukrişim
Karaciğer değerleri yükseldi demek ki,inşallah çok güzel çıkar sonuçlarınCovid den sonra tiroid değerlerim oynamıştı ,o zaman karaciğerimede kullandığım tiroid ilaçları biraz değerleri oynatmış galiba birde onlar işte birkaç şey daha istedi hepsine bakacak bakalım ablacım
Öyle oldu bakalım inşallah,Teşekkür ederimKaraciğer değerleri yükseldi demek ki,inşallah çok güzel çıkar sonuçların
Karaciğer değerleri için enginar çok iyi düşürüyor hemen değerini .Öyle oldu bakalım inşallah,Teşekkür ederim
Bence de aşacaksinİstemek başarının yarısı deniyordu demi yarı yolu aşacam kısmetse
Günaydın mervişim,umarım öyle olur canısı cidden bırakmak istiyorum artık umarım çokkkkkk başarılı olurumda içmem yine
Güzel sonuçlar olsun aşkom❤Tiroidler ,karaciğerle ilgili bazı değerler oynamıştı onlar ,tam kan falan farklı farklı bakılacak bakalım canlar
Umarımmm şekercim yoldan geri dönmemBence de aşacaksin
Dönmezsin şekerciğim, hazır yola çıkmışsın dönme ❤Umarımmm şekercim yoldan geri dönmem
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımİyiyim cancağızım, sen nasılsın?
Alışacaksın ablam, sabırBen iyiyim yasocum 3.günüm bugün sigarasız
Aynen bu kadar çaba gösterirken tersine uğramayım bir kere daha değisin emeklerime
Günaydınlar mervişimm
Günaaydınn hayırlı sabahlar
Günaydın canlarGünaydın herkese
Sabah sabah gittim iki tüp kan verdim
Bencede dönmemem lazım sakin olucam sinirlenmyeceğim öncelşkleDönmezsin şekerciğim, hazır yola çıkmışsın dönme ❤
Ağrıların geçmiş yasocum çok sevindimRabbim daha da iyi etsin cancağzım
Çok şükür cancağzım, ağrılarım bitti hamdolsun. Tezgaha gideceğim birazdan
İlk 3 gün sıkıntı deniyor yaso bugün ipi göğüslersem umarım başarırıım diyorumAlışacaksın ablam, sabır
Amin cancağızım Allah bir daha göstermesin hayırlı işlerRabbim daha da iyi etsin cancağzım
Çok şükür cancağzım, ağrılarım bitti hamdolsun. Tezgaha gideceğim birazdan
Harika kararBencede dönmemem lazım sakin olucam sinirlenmyeceğim öncelşkle
Ağrıların geçmiş yasocum çok sevindim
İlk 3 gün sıkıntı deniyor yaso bugün ipi göğüslersem umarım başarırıım diyorum