- 25 Ağustos 2019
- 60.491
- 110.957
- 30
Vallahaa gelmemm oyumu veriirr hoop çıkarımm hakkat tatlımı geldi yoksaammHayırlısıyla gelsin bebişin dikkat et tatlı olursa buralara gelme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahaa gelmemm oyumu veriirr hoop çıkarımm hakkat tatlımı geldi yoksaammHayırlısıyla gelsin bebişin dikkat et tatlı olursa buralara gelme
Bana demiyorlar yapmıyorum yaaaVallahaa gelmemm oyumu veriirr hoop çıkarımm hakkat tatlımı geldi yoksaamm
Ahah uyuyakalmısım jou cum ya sorryAayyy allahuummm sonunda gördün etiketimi kaçkere ettiimm kaçırdınn beniiiiğğ
Bitanemm
Hahahaha yap daaa senide göreehhhhhBana demiyorlar yapmıyorum yaaa
Yok kızzz epey oldu kaçkere ettim bugün değil geçende ettim yok anamm bulamıyorum seniiAhah uyuyakalmısım jou cum ya sorry
Kendime rakip görmüyorumHahahaha yap daaa senide göreehhhhh
Ben görüyorumm amaaaKendime rakip görmüyorum
Ay bende bu akşam etiketledin sandım kuzum buralardayım ama denk gelemedik herhalde nasılsınnYok kızzz epey oldu kaçkere ettim bugün değil geçende ettim yok anamm bulamıyorum senii
Tekim bu alemde diyosun yaniiiKendime rakip görmüyorum
Iyiyimm cok şükürr seennAy bende bu akşam etiketledin sandım kuzum buralardayım ama denk gelemedik herhalde nasılsınn
Heee öyle diyorumTekim bu alemde diyosun yaniii
Ayy evet yaa inşallah hayırlısıyla saglıkla o sürecide atlatırız bende cok heyecanlanıyorum dusununce o yuzden yaklastıgını aklıma getırmemeye calısıyorumIyiyimm cok şükürr seenn
Doğumuna az kaldıı napicuzzz boylee senden çok ben heyecanlandım.
Seni nevoşa havale edersem görürsün bu alemde tekim mekin ne ayak habibiiHeee öyle diyorum
Iyi yapıyorsunn canoommAyy evet yaa inşallah hayırlısıyla saglıkla o sürecide atlatırız bende cok heyecanlanıyorum dusununce o yuzden yaklastıgını aklıma getırmemeye calısıyorum
İnşallah çiçeğimm inşallahIyi yapıyorsunn canoomm
Allahımmm sağlıcakla nasip etsin inşaallahh amin amin amin
İnşallah çiçeğimm inşallah
Bende tam onu dicektimm iyi geceler canım beniimmmmÖptüm seni cok ben uyumaya devam edeyım Jou
Gel aretim,bekliyoreJenna16 aretim tut beni geliyoree ⛷