Sağ ol canımOo döktürmüşsün yine nevoş afiyetle yersiniz yarın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canımOo döktürmüşsün yine nevoş afiyetle yersiniz yarın inşallah
Abiii yokmu kategorii ben anlamadımm haaAaa unutmusmuyuz
GünayduunnnGünaydın
Öyle bir niyetimiz var bakalım aşko tatilde⛷⛷Gel aretim,bekliyore
Aaaa ,çok güzel haber aşkom inşallah gelirsinizÖyle bir niyetimiz var bakalım aşko tatilde⛷⛷
Günaydın şekerciğim ❤Cümleten günaydınlar hanımlar
Günaydın şekercim,bugün sigarasız 3.günümGünaydın şekerciğim ❤
Bu yıl sana şimdiden çok güzel geldi şekerciğim 3 gün kritik eşik geçilmişGünaydın şekercim,bugün sigarasız 3.günüm
Umarım öyle olur,ilk gün de epey zorlandım artur içerken 2-3 fırtta ben içtim.Bu yıl sana şimdiden çok güzel geldi şekerciğim 3 gün kritik eşik geçilmiş
Günaydın yasocummGünaydınlar herkese
Cunku her şeyler içiliyor, çay ,kahve,yorgunluk sonrası,yemek sonrası,rutine bağlanıyor, o yuzden insan arıyor. Bir süre sonra daha kolay gelecek, hayatta her şeyin ilki çok zor ,ilk gün geçmiş bileUmarım öyle olur,ilk gün de epey zorlandım artur içerken 2-3 fırtta ben içtim.
Dün içerken bile gözüm sigarasına takıldı kitlendim resmen versede içsem diye,bugün nasıl geöecek bakalım sabahları daha çok zorlanıyorum nedense
Günaydın cancağızımGünaydınlar herkese
Sabah kalkınca hemen içiyordum şimdi bazen gidipiçesim geliyorda dur diyorum kendime.Cunku her şeyler içiliyor, çay ,kahve,yorgunluk sonrası,yemek sonrası,rutine bağlanıyor, o yuzden insan arıyor. Bir süre sonra daha kolay gelecek, hayatta her şeyin ilki çok zor ,ilk gün geçmiş bile
İnşallah bakalım aşkomAaaa ,çok güzel haber aşkom inşallah gelirsiniz
Gelirseniz mutlaka bekliyorumİnşallah bakalım aşkom