Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarım öyle olur,ilk gün de epey zorlandım artur içerken 2-3 fırtta ben içtim.
Dün içerken bile gözüm sigarasına takıldı kitlendim resmen versede içsem diye,bugün nasıl geöecek bakalım sabahları daha çok zorlanıyorum nedense
Umarım öyle olur,ilk gün de epey zorlandım artur içerken 2-3 fırtta ben içtim.
Dün içerken bile gözüm sigarasına takıldı kitlendim resmen versede içsem diye,bugün nasıl geöecek bakalım sabahları daha çok zorlanıyorum nedense
Cunku her şeyler içiliyor, çay ,kahve,yorgunluk sonrası,yemek sonrası,rutine bağlanıyor, o yuzden insan arıyor. Bir süre sonra daha kolay gelecek, hayatta her şeyin ilki çok zor ,ilk gün geçmiş bile
Cunku her şeyler içiliyor, çay ,kahve,yorgunluk sonrası,yemek sonrası,rutine bağlanıyor, o yuzden insan arıyor. Bir süre sonra daha kolay gelecek, hayatta her şeyin ilki çok zor ,ilk gün geçmiş bile
Sabah kalkınca hemen içiyordum şimdi bazen gidipiçesim geliyorda dur diyorum kendime.
Umarım dahada kolay olurda hemen zorlanmadan geçer gider.
Daha 171 aramadı bu ay hiç kaçırmadan direk arıyorlardı.