Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık canım
Kilon burda da görünüyor ablacimMarkete gidip geldim bimde 5 lt ayçicek yağ 109 lira olmuş inmiş biraz
Evet abla bazı marketler indirim yapmışMarkete gidip geldim bimde 5 lt ayçicek yağ 109 lira olmuş inmiş biraz
Ablam çıtır olma yolundaKilon burda da görünüyor ablacim
Demin yoktu 2 kere baktım çünkü şimdi gelmişşKilon burda da görünüyor ablacim
Stoklar anacımmEvet abla bazı marketler indirim yapmış
Sorma 5 buçuk kilo gitti nevoş aç yaşıyom halaaAblam çıtır olma yolunda
Darısı başımızaCok guzel ilerliyor masaAllah
Maşaallah ablam dikkat et kendineDemin yoktu 2 kere baktım çünkü şimdi gelmişş
Stoklar anacımm
Sorma 5 buçuk kilo gitti nevoş aç yaşıyom halaa
İyi gidiyorum demi yavaş yavaş açıkarak bol sıvı içerekCok guzel ilerliyor masaAllah
Etmeye çalışıyorum işte açıkma oluyor kemirecem olmazsa,bir ara yemekten uzaklaştım hep sıvı aldım şimdidee açlık oluyorMaşaallah ablam dikkat et kendine
Tarçınlı kahve çok iyi geldi varya kesinlikle dene derimDarısı başımıza
Zamanla alışırsın ablamEtmeye çalışıyorum işte açıkma oluyor kemirecem olmazsa,bir ara yemekten uzaklaştım hep sıvı aldım şimdidee açlık oluyor
Abla sabah zaten bir şey yemiyorum.Aç geziyorum.Bayağıdır tansiyon sıkıntım var çekiniyorum.Tarçınlı kahve çok iyi geldi varya kesinlikle dene derim
Bazen gec geliyor abla ondan gorunmemistirDemin yoktu 2 kere baktım çünkü şimdi gelmişş
Darisi banada inşallah o kadar dikkat etsem 50 kilo olurumDarısı başımıza
Ama abla yediklerini cok azaltmaman lazim kas kaybi yasamadan ilerlemen gerekiyorİyi gidiyorum demi yavaş yavaş açıkarak bol sıvı içerek
Belli olmuyor oda şimdi 1 tane gofret yedimZamanla alışırsın ablam
Sen hep kontrollüsün zatenBazen gec geliyor abla ondan gorunmemistir
Darisi banada inşallah o kadar dikkat etsem 50 kilo olurum
Ama abla yediklerini cok azaltmaman lazim kas kaybi yasamadan ilerlemen gerekiyor
Arada kaçamak olurBelli olmuyor oda şimdi 1 tane gofret yedim