- 20 Mart 2008
- 140.658
- 210.991
- 60
Bilmiyom nasıl olaxak çicemmmm aklım gidiyor hepppSüpersin devam çiçeem
Herkes yapıyor gül goncam sen haydi haydi yaparsınBilmiyom nasıl olaxak çicemmmm aklım gidiyor heppp
Kafada kesin bitecek bu illet yoksa olmuyor,aklıma geliyor hemen dur diyorum bakalım nasul olacak .Herkes yapıyor gül goncam sen haydi haydi yaparsınen iyisini yaparsın
Olacak bak gör gül goncam, yeniyila bomba gibi gireceksinKafada kesin bitecek bu illet yoksa olmuyor,aklıma geliyor hemen dur diyorum bakalım nasul olacak .
Umarım çcemmmm zorlanıyorum çünküüüOlacak bak gör gül goncam, yeniyila bomba gibi gireceksin
Hadi yapalımŞekerPare Malzemeleri
Eki Görüntüle 2977176
1 paket margarin veya 250 gr tereyağı
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı sıvıyağ
1.5 su bardağı irmik
2 yumurta(1 tanesinin sarısı üzerine )
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
alabildiği kadar un
ŞERBET İÇİN:
4 su bardağı şeker
4 su bardağı su
çeyrek limon
ŞekerPare Yapılışı
İlk olarak 4 su bardağı şeker ve su ile şerbetini hazırlayıp soğumaya bırakın.
Oda sıcaklığında erimiş olan yağın içerisine sıvı yağ un, irmik, yumurta(1 tanenin sarısı üzerine), pudra şekeri ,vanilya ve kabartma tozunu ekleyip malzemeler kulak memesi yumuşaklığına gelinceye kadar yoğurulur.Ceviz büyüklüğünde hamur parçaları alınıp elips şekli yağlanmış tepsiye dizilip üzerine yumurta sarısı sürülür.üzeri çatalın ucuyla çizilirveya yuvarlak kurabiye şekli verilir,üzerine badem,fınk veya ceviz konur.200 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişirilir.fırından çıkardıktan sonra soğuk şerbet dökülür.Çıkar çıkmaz dökülmezse şerbeti çekmiyor.Üzerine fıstık içi,hindistan cevizi…..vb süslenir.
Nasılsın canımGünaydın canım
Çok şükür cancağzım, daha iyiyim
Ben de iyiyim cancağızımÇok şükür cancağzım, daha iyiyim
Sen nasılsın?
İyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın canım
Hep beraber inşallah cancağzımBen de iyiyim cancağızımHep iyi ol
Allah daim etsinBende iyiyim şükür
Nasılsın canım benimHayırlı günler herkese
Jennaaaaa etiket yapmıon artıkAllah daim etsin❤
Ellerine sağlık canım