Ben miSen hep kontrollüsün zaten
O zaman toparlanma zamanıBen mi
Cok fazla yemek yiyorum abla yaa takimdan atacaklar beni yakinda
Onu yapma sakın,sabah kahvaltısı önemli biliyorsun neden yemiyorsun peki canısıAbla sabah zaten bir şey yemiyorum.Aç geziyorum.Bayağıdır tansiyon sıkıntım var çekiniyorum.
Dün vardı mesela direk çıkmıştı neyse gelmiş sonundaBazen gec geliyor abla ondan gorunmemistir
Darisi banada inşallah o kadar dikkat etsem 50 kilo olurum
Ama abla yediklerini cok azaltmaman lazim kas kaybi yasamadan ilerlemen gerekiyor
Anamm bir gör neler yiyor öyle varyaaa yakında kaptsnlıktan emekli olacak.Sen hep kontrollüsün zaten
Onu yapıyorum bide bitter alıyorum acı acı batılıyorum onaArada kaçamak olur
Az kaldı sen ye bakalım dahaaaBen mi
Cok fazla yemek yiyorum abla yaa takimdan atacaklar beni yakinda
Yeni yilda insallahO zaman toparlanma zamanı
Menude paylasmiyorsun ya abla tam ne yedigini de bilmiyoruzOnu yapma sakın,sabah kahvaltısı önemli biliyorsun neden yemiyorsun peki canısı
Dün vardı mesela direk çıkmıştı neyse gelmiş sonunda
Azaltıyorum farkındayım aslında,dün akşam 1 dilim domatesli peynirli ekmek yedim fırında yapmıştım onunla durdum çay içtim bide.
Sabah dikkat ediyorum 2 yumurta yiyorum genelde.
Sigarayi mi bırakıyorsun abla29 saattir cigara içmedimmm
Abla erken çıkıyorum canım istemiyorOnu yapma sakın,sabah kahvaltısı önemli biliyorsun neden yemiyorsun peki canısı
Dün vardı mesela direk çıkmıştı neyse gelmiş sonunda
Azaltıyorum farkındayım aslında,dün akşam 1 dilim domatesli peynirli ekmek yedim fırında yapmıştım onunla durdum çay içtim bide.
Sabah dikkat ediyorum 2 yumurta yiyorum genelde.
Yazmam lazım aslında demi,birde orada ayıp olmasın takımda yokum ya ondan herhalde yazmadım hiç.Yeni yilda insallah
Menude paylasmiyorsun ya abla tam ne yedigini de bilmiyoruz
1 dilim peynirli ekmek az olmus aksam abla gec yedigin icin az yiyorsun biliyorum ama oglen bu saatlerde corba +salata+yogurt ekleyebilirisn
Yada protein +salata olabilir
Kuruyemis ekleyebilirsin menulerine
Uğraşıyorum bakalım umarım başarılı olurum ilaçta içiyorum sabah akşamSigarayi mi bırakıyorsun abla
Kaçta çıkıyorsun ki evden kurs durumu demi,bir dilimde olsa ye mutlaka.Abla erken çıkıyorum canım istemiyor
8 de evden çıkıyorum ablamKaçta çıkıyorsun ki evden kurs durumu demi,bir dilimde olsa ye mutlaka.
Az yemek de wc yi etkiliyor abla ,bol lifli gidalar tuketmek lazimYazmam lazım aslında demi,birde orada ayıp olmasın takımda yokum ya ondan herhalde yazmadım hiç.
Sabah iyiyim o konuda atlamıyorum hiç,sıkıntı bende öğle yemeği yok öncedende yoktu hep atıştırma olurdu.
Geçen çorba içtim wc sıkıntısı vardı ya,yanında ne yedim salata vardı herhalde.
Akşamda az yiyorum bu aralar takıldım sabah şu anki kilodan az bişi yüksek çıktı
1 dilşm bile olsa ağzına at evden çıkmadan mideni tutsun hiç değilse.8 de evden çıkıyorum ablam
Aynen bağırsaklar resmen boştu diyim.Az yemek de wc yi etkiliyor abla ,bol lifli gidalar tuketmek lazim
Tonbalikli salata,peynirli salata tavuklu salata ,yesil mercimekli salata, doyurucu salatalar yapabilirsin aslında
İnşaallah bakalım1 dilşm bile olsa ağzına at evden çıkmadan mideni tutsun hiç değilse.
Aynen bağırsaklar resmen boştu diyim.
Salata genelde bizde hep yeşillikli olur daha çok yeniyor geçen ton balıklı havuç yemiştim.
Hadi bakalım aç kalma sakın nevoşum bişi sorcam sanada bizim özel mesajlar silinmiş hatta berrede dedi bendede yok diye yönetim filan sild acaba bilin varmı bu konuda zıpzıpta aynını dedi.İnşaallah bakalım
Abla benimde yok bilmiyorumHadi bakalım aç kalma sakın nevoşum bişi sorcam sanada bizim özel mesajlar silinmiş hatta berrede dedi bendede yok diye yönetim filan sild acaba bilin varmı bu konuda zıpzıpta aynını dedi.
Acaba kendimi slidi diye düşündük yani ondan sordum .Abla benimde yok bilmiyorumBir tek o mesajımız yok
Bizden neden gitti anlamadımAcaba kendimi slidi diye düşündük yani ondan sordum .
Abla profilleree karikatur tespit edilince sistem benim paylastigim ve baslattiigim konuşmaları siliyormusBizden neden gitti anlamadım
O zaman o mesajı açan arkadaşın mesajları silindiAbla profilleree karikatur tespit edilince sistem benim paylastigim ve baslattiigim konuşmaları siliyormus
Benimde ozel mesajlarim silindi kazen söyledi
Hatta profilimde tek mesaj kalmadi :)