Aynen abla silinince herkesten siliniyor ozel mesajlarO zaman o mesajı açan arkadaşın mesajları silindi
Bende anlamadımBizden neden gitti anlamadım
Başka knuşmalar var mesela onalr duruyor özeldeAbla profilleree karikatur tespit edilince sistem benim paylastigim ve baslattiigim konuşmaları siliyormus
Benimde ozel mesajlarim silindi kazen söyledi
Hatta profilimde tek mesaj kalmadi :)
Duran mesajlar var özelde.O zaman o mesajı açan arkadaşın mesajları silindi
Kalan mesajlar peki onlar duruyor nasıl oluyorAynen abla silinince herkesten siliniyor ozel mesajlar
Mesaji kim acmisti o önemli sanirimBende anlamadım
Başka knuşmalar var mesela onalr duruyor özelde
Bizdekide 5 kişiydik.
Duran mesajlar var özelde.
Aynen abla silinince herkesten siliniyor ozel mesajlar
Bende anlamadım
Başka knuşmalar var mesela onalr duruyor özelde
Bizdekide 5 kişiydik.
Duran mesajlar var özelde.
Abla kardelinin mesajları silindi demek kiKalan mesajlar peki onlar duruyor nasıl oluyor
Benimde bazilari silinmis ama cogu duruyordu abla anlamadim acikcasi sistem.neye gore sildi :)Kalan mesajlar peki onlar duruyor nasıl oluyor
6-7 yıl önce açılmış bir mesajdıBenimde bazilari silinmis ama cogu duruyordu abla anlamadim acikcasi sistem.neye gore sildi :)
Biz açmadık mesajı.Mesaji kim acmisti o önemli sanirim
Herhalde öyle oldu da bide kardelen öyle karikatür flan koymadı ki hiç profile .O zaman ondan gitti mesajlar
Abla kardelinin mesajları silindi demek ki
Bende duruyordu hatta arada kendi sildiklerimde oluyor.Benimde bazilari silinmis ama cogu duruyordu abla anlamadim acikcasi sistem.neye gore sildi :)
Vardır bir sebebiBiz açmadık mesajı.
Herhalde öyle oldu da bide kardelen öyle karikatür flan koymadı ki hiç profile .
Mutlaka vardır yaa.Vardır bir sebebi
Amin canım
Ah canım,kendim de pek gelemiyorum ,yoksa aklimdasinJennaaaaa etiket yapmıon artık
Neden ne yapıyorsunAh canım,kendim de pek gelemiyorum ,yoksa aklimdasin
Kuzenim geldi yine,toplantılar falan oluyorNeden ne yapıyorsun
Aaa iyi sana da iyi gelirKuzenim geldi yine,toplantılar falan oluyorSen nasılsın ?
Aynen öyle,kuzenler de kardeş gibi bizde, pek severiz birbirimiziAaa iyi sana da iyi geliriiyiyim balım çok şükür
Bence de bittiBu yarışmada bitti galibaSon gün gün değişir mi
Bencede bittiBu yarışmada bitti galibaSon gün gün değişir mi