öğrenirler abla bi gün ev hediyesiyle gelirler artık:) ha hediyeler pahallandi ondan gelimyordurAynen bende öyle severim. Ama pandemiden kaynaklı pek gelen yokYeni taşındım evimi bilende çok az
Kendileri bilir yaöğrenirler abla bi gün ev hediyesiyle gelirler artık:) ha hediyeler pahallandi ondan gelimyordur
Karışıklık oldu bir anda:))Evettt ablam
Eşinin tayini çıkmış demi hayırlı olsun şimdiden manisa yakınlarımı.Insaallahh ta uzak baya o bizden kuzu
ya paspaslamasina gerek yok giren çıkan oluyor ayak izleri kalmiştir boşvernaparsan yao begendiremezsin arkadan gelene elinden geldigince tenizleyop birakacaksin o yizden
ben kiraya girdigim evde sabunluk dahi korec baglamis ustune yosun tutmus kac sise porcoz kullandim bilmiyorim o dolap kapaklari yag icindeydi heosini temizledik cikarken de temiz biraktik
benden sonra girende her yer pis di demis
bir tek yerleri paspaslamadim sanirim ondan
Yavaş yavaş uçsun aşkom evetAşko yavaş uçsun
Aynen gerek yokYavaş yavaş uçsun aşkom evet
OlsunnKarışıklık oldu bir anda:))
Eşinin tayini çıkmış demi hayırlı olsun şimdiden manisa yakınlarımı.
Aynen gerek yok
Cidden pardon arada oluyor karıştırdımda ondanOlsunn
Önce bölüm vardı ama şimdi yokabla diyetik bölümü var mi yemeklerde.
Hepsi aynı mı bunlarınEşimde öyle yapıyor ama benden yardım alıyor. En basit örnek çöpü at diyorum. Poşeti alıyor sen poşete koy diyorAkmasın diye 2.poşete koyuyoruz. Ben atarım sana ne gerek var
Oda bizim çöp her katta kapak var atıyoruz zemindeki kovaya gidiyor. Zor değil yani
Ay yok be geziyorum ben ahsjahjs. Hem nerde görülmüş benim tarifi erken yaptığım?@C A N O nerdesin
@JOYz nerdesinnnnn
Margaret Hale nerdesinnnnnnn
neden bu 3ü? çünkü bunlar tehlikeli
kesin sunumu yapıyorlar
Biz olmadan bir şey yapamıyorlarHepsi aynı mı bunların
Sen Mudanya kızısın tabii.Çok bile oturdunBen daha hala görmedim orayı
10 gün içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğimAy yok be geziyorum ben ahsjahjs. Hem nerde görülmüş benim tarifi erken yaptığım?
Ali naziği olanlar düşünsün.10 içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğimyasminsay Alinaziğe talip kimdeyse artık
BekliyorumAli naziği olanlar düşünsün.
Afiyet olsunEvet, anama gittim. Bugün geleceğini tahmin ettim dedi. Ee o zaman sarmam nerede? dedim. Sen sar, ben yiyeyim, 64 yaşında kadından sarma istemeye utanmıyor musun dedi
Neyseki Naziklerin Ali’nin balcanı vardı, onu yedim