- 24 Eylül 2018
- 99.344
- 296.533
- 698
Oh yeahSen Mudanya kızısın tabii.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh yeahSen Mudanya kızısın tabii.![]()
İşte taleplere göre bakacağızAli naziği olanlar düşünsün.![]()
Analar,analarımızEvet, anama gittim. Bugün geleceğini tahmin ettim dedi. Ee o zaman sarmam nerede? dedim. Sen sar, ben yiyeyim, 64 yaşında kadından sarma istemeye utanmıyor musun dedi
Neyseki Naziklerin Ali’nin balcanı vardı, onu yedim![]()
Afiyetler olsun koçumaEvet, anama gittim. Bugün geleceğini tahmin ettim dedi. Ee o zaman sarmam nerede? dedim. Sen sar, ben yiyeyim, 64 yaşında kadından sarma istemeye utanmıyor musun dedi
Neyseki Naziklerin Ali’nin balcanı vardı, onu yedim![]()
Cano’nun tarifi de Ali naziğe benziyor gibi duruyor.
Iyi bari en azından bebek yokmuşŞansımıza izmrdeydik öyle aşırı soğuklar olmadı neyseki,kızım vardı oda büyümüştü zaten nerdeyse lise diyim.
Bende 1 tane zaten kızım var.Iyi bari en azından bebek yokmuş
Aman 1 olsun sağlıklı olsun darısı da isteyenlere olsunBende 1 tane zaten kızım var.
Bana da çökertmeyi ver10 içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğim@yasminsay Alinaziğe talip kimdeyse artık
![]()
Vereyim sana
10 içindekiler ne Kaptan bir yere yazıldı mi10 içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğim@yasminsay Alinaziğe talip kimdeyse artık
![]()
Alakası yokCano’nun tarifi de Ali naziğe benziyor gibi duruyor.![]()
Ellerine sağlık canımTarifler belli oldu mu vazgeçenler ilk 10da ne var bende alayım o zaman hepsi alınmış bisey kalmadı bugün de ali nazik yapmıştım ne güzel ama kiymadanNevreste
![]()
10 gün içinde yazacaktım eksik olmuş canım10 içindekiler ne Kaptan bir yere yazıldı mi
Tamam ben napiyim o zaman kavurmalı yumurta falan mıO bende
En son 1 yıl önce 1.olmuşum artık zamanı gelmiş![]()
Nevosum kaç tarif alındı orayı kaçırdım benOyum sana hemen yapAma kavurma yapacak arkadaşa ayıp olmasın
![]()
Marketten hazır kavurmalardan alırımOyum sana hemen yapAma kavurma yapacak arkadaşa ayıp olmasın
![]()