- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Oh yeahSen Mudanya kızısın tabii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh yeahSen Mudanya kızısın tabii.
İşte taleplere göre bakacağızBende C A N O nun tarife talibim yapmazsa yaparımAli naziği olanlar düşünsün.
Analar,analarımızEvet, anama gittim. Bugün geleceğini tahmin ettim dedi. Ee o zaman sarmam nerede? dedim. Sen sar, ben yiyeyim, 64 yaşında kadından sarma istemeye utanmıyor musun dedi
Neyseki Naziklerin Ali’nin balcanı vardı, onu yedim
Afiyetler olsun koçumaEvet, anama gittim. Bugün geleceğini tahmin ettim dedi. Ee o zaman sarmam nerede? dedim. Sen sar, ben yiyeyim, 64 yaşında kadından sarma istemeye utanmıyor musun dedi
Neyseki Naziklerin Ali’nin balcanı vardı, onu yedim
Cano’nun tarifi de Ali naziğe benziyor gibi duruyor.İşte taleplere göre bakacağızBende C A N O nun tarife talibim yapmazsa yaparım
Iyi bari en azından bebek yokmuşŞansımıza izmrdeydik öyle aşırı soğuklar olmadı neyseki,kızım vardı oda büyümüştü zaten nerdeyse lise diyim.
Bende 1 tane zaten kızım var.Iyi bari en azından bebek yokmuş
Aman 1 olsun sağlıklı olsun darısı da isteyenlere olsunBende 1 tane zaten kızım var.
Bana da çökertmeyi ver10 içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğim @yasminsay Alinaziğe talip kimdeyse artık
Vereyim sana çok ciddiyimİşte taleplere göre bakacağızBende C A N O nun tarife talibim yapmazsa yaparım
10 içindekiler ne Kaptan bir yere yazıldı mi10 içinde yapmayanların tariflerini tarifi olmayanlara vereceğim @yasminsay Alinaziğe talip kimdeyse artık
Alakası yokCano’nun tarifi de Ali naziğe benziyor gibi duruyor.
Ellerine sağlık canımTarifler belli oldu mu vazgeçenler ilk 10da ne var bende alayım o zaman hepsi alınmış bisey kalmadı bugün de ali nazik yapmıştım ne güzel ama kiymadan Nevreste
10 gün içinde yazacaktım eksik olmuş canım O işin esprisi vazgeçen yok10 içindekiler ne Kaptan bir yere yazıldı mi
O bendeBana da çökertmeyi ver
Tamam ben napiyim o zaman kavurmalı yumurta falan mıO bende
En son 1 yıl önce 1.olmuşum artık zamanı gelmiş
Oyum sana hemen yapAma kavurma yapacak arkadaşa ayıp olmasınTamam ben napiyim o zaman kavurmalı yumurta falan mı
Nevosum kaç tarif alındı orayı kaçırdım benOyum sana hemen yapAma kavurma yapacak arkadaşa ayıp olmasın
Marketten hazır kavurmalardan alırımOyum sana hemen yapAma kavurma yapacak arkadaşa ayıp olmasın