Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Kiracı olarak 4 evde oturdum. Hepsini temizleyip çıktım. İkisi arkamdan maşallah biz hiç temizlemeden girdik oturduk dedi🤣İkisi yinede laf etti🤣
Ben ondan eve kadın asla alamam🤣Her şeyi kendim yaparım🤣
naparsan yao begendiremezsin arkadan gelene elinden geldigince tenizleyop birakacaksin o yizden

ben kiraya girdigim evde sabunluk dahi korec baglamis ustune yosun tutmus kac sise porcoz kullandim bilmiyorim o dolap kapaklari yag icindeydi heosini temizledik cikarken de temiz biraktik

benden sonra girende her yer pis di demis

bir tek yerleri paspaslamadim sanirim ondan :KK45:

Kiracı olarak 4 evde oturdum. Hepsini temizleyip çıktım. İkisi arkamdan maşallah biz hiç temizlemeden girdik oturduk dedi🤣İkisi yinede laf etti🤣
Ben ondan eve kadın asla alamam🤣Her şeyi kendim yaparım🤣
maşallah temiz birisn :KK70: bende pek degil:KK70::KK70:
kaynanamla alt üstlüyüm ama kaynanam çok aşiri temiz...
bana sürekli temizle diyip duruyor..
çalışıyorum işten yorgun geliyorum...
bi gün akşama misafir gelecegini öğrendim...
işten gelince sölüyor kadin..
dedim musait degilim...
kadin ben tmm dedim dedi in temizle..
yahu musait degilim...
bişeyler hazirlicam yemegim yok hiç bişi yok..
yorgunum...
o an çok sinir olmuşum..
ve hiç bişi yapmadim ölece almişim misafiri..
evi süzdüler çayı hazir şeyleri yendi gitti
pasaklı gelini var demişlerdi.
utandim...

naparsan yao begendiremezsin arkadan gelene elinden geldigince tenizleyop birakacaksin o yizden

ben kiraya girdigim evde sabunluk dahi korec baglamis ustune yosun tutmus kac sise porcoz kullandim bilmiyorim o dolap kapaklari yag icindeydi heosini temizledik cikarken de temiz biraktik

benden sonra girende her yer pis di demis

bir tek yerleri paspaslamadim sanirim ondan :KK45:
Bende öyle yapardım. Kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış. Çok şükür aldık kurtulduk. Şimdi hayatta alamadık.

Bende öyle yapardım. Kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış. Çok şükür aldık kurtulduk. Şimdi hayatta alamadık.
tam zamaninda yaptik nevo herseyi ben 2019 da parkeyi metrekaresi 40 dan yaptirdim dun sorduk metrekaresi 170 olmus :olamaz: tadilaet masraflari o kadar yuksekki suan anlatamam

maşallah temiz birisn :KK70: bende pek degil:KK70::KK70:
kaynanamla alt üstlüyüm ama kaynanam çok aşiri temiz...
bana sürekli temizle diyip duruyor..
çalışıyorum işten yorgun geliyorum...
bi gün akşama misafir gelecegini öğrendim...
işten gelince sölüyor kadin..
dedim musait degilim...
kadin ben tmm dedim dedi in temizle..
yahu musait degilim...
bişeyler hazirlicam yemegim yok hiç bişi yok..
yorgunum...
o an çok sinir olmuşum..
ve hiç bişi yapmadim ölece almişim misafiri..
evi süzdüler çayı hazir şeyleri yendi gitti
pasaklı gelini var demişlerdi.
utandim...
Yani çalışıyorsun kolay değil🤗Çok titiz değilim ama dağınıklığı tahammülüm yok. Sağlığım elverdiği kadar yapıyorum. Ani misafiri sevmem illa hazırlıklı olacağım😁

Yani çalışıyorsun kolay değil🤗Çok titiz değilim ama dağınıklığı tahammülüm yok. Sağlığım elverdiği kadar yapıyorum. Ani misafiri sevmem illa hazırlıklı olacağım😁
valla aniden gelirlerse camasirimi da onlarin yanjnda katliyorim isimede devam ediyorum rahatsiz olan gitsin :KK53:

valla ben hiç sevmem.. ev piril piril olcak pasta börek çörek kısır patates salatalar felan hazir olacak ben öle seviyorum..
bide degişik tatlari deneyip misafire tattirmayi çok severim.
elmalı biskuvili pasta denedim. arkadaşlarima yaptım çok begenildi.:)
poğaça işi de iyiyim.:)
öle seviyorum hazir olduğumda çagiririm misafirimi.

valla ben hiç sevmem.. ev piril piril olcak pasta börek çörek kısır patates salatalar felan hazir olacak ben öle seviyorum..
bide degişik tatlari deneyip misafire tattirmayi çok severim.
elmalı biskuvili pasta denedim. arkadaşlarima yaptım çok begenildi.:)
poğaça işi de iyiyim.:)
öle seviyorum hazir olduğumda çagiririm misafirimi.
Aynen bende öyle severim. Ama pandemiden kaynaklı pek gelen yok🤣Yeni taşındım evimi bilende çok az😁

X