Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Lojmanlarıın orada demek ki,şeker fabrikası yoldan gözüküyordu hep.
Şimdi çok değişmiştir oralar herhalde,senin beyler deresini geçtikten sonraydı demi öyle hatırlıyorum .
Eski SSK hastanesinin karşı tarafı abla bilirsin.
Yok abla beylerderesinden sonraya yerleşim henüz gelmedi. Benim ev Yeşilyurt yakın yani ilçe merkezine Şimdi Yeşilyurt ta merkez ilçe oldu

Benimde babam hastalandığında 6 - 7 ay memlekette kaldığımda öyle olmuştu Birde ev sahibi evden çıkarıyordu. Çıkarken silip çıkmıştım
İnsan kendine nasıl eziyet eder? İşte böyle benim annem de aynı. Halıları verecek ya ben bir süpürür sileyim de öyle veriyim ayıp olur diyor adamın işi o zaten haberi yok

İnsan kendine nasıl eziyet eder? İşte böyle benim annem de aynı. Halıları verecek ya ben bir süpürür sileyim de öyle veriyim ayıp olur diyor adamın işi o zaten haberi yok
Kiracı olarak 4 evde oturdum. Hepsini temizleyip çıktım. İkisi arkamdan maşallah biz hiç temizlemeden girdik oturduk dediİkisi yinede laf etti
Ben ondan eve kadın asla alamamHer şeyi kendim yaparım

Eski SSK hastanesinin karşı tarafı abla bilirsin.
Yok abla beylerderesinden sonraya yerleşim henüz gelmedi. Benim ev Yeşilyurt yakın yani ilçe merkezine Şimdi Yeşilyurt ta merkez ilçe oldu
SSK biliyorum biraz daha aşağıda kalıyordu orası.
Sonra değilde öncesi yani ben yanlış söyledim,lojmana daha yakın mesafe diyim.
Kızz ablamm yok 1 tane
Doğru yaaa mervişin ikizdi demi .

Kiracı olarak 4 evde oturdum. Hepsini temizleyip çıktım. İkisi arkamdan maşallah biz hiç temizlemeden girdik oturduk dediİkisi yinede laf etti
Ben ondan eve kadın asla alamamHer şeyi kendim yaparım
Bizde kirada otururken sözleşmede badana boyalı teslim almıştık,çıkarken badana boya yaptırdık ev sahibi teşekkür ede ede bir hal olmuş.Tertemiz bıraktık bizde.

SSK biliyorum biraz daha aşağıda kalıyordu orası.
Sonra değilde öncesi yani ben yanlış söyledim,lojmana daha yakın mesafe diyim.

Doğru yaaa mervişin ikizdi demi .
İşte onun karşısından yol açıldı. Farklı yerlere gidiyor. Biri yeşiltepeye gidiyor.
Toprak mahsüllerinin üstü
İşte o yola büyük sosyal tesisler yapıldı. Yaz kampları var çok güzel, temiz ve çok iyi ilgileniyorlar

Bizde kirada otururken sözleşmede badana boyalı teslim almıştık,çıkarken badana boya yaptırdık ev sahibi teşekkür ede ede bir hal olmuş.Tertemiz bıraktık bizde.
Öyle olması lazım ama şu var uzun oturuyoruz. Ev haliyle eskiyor. Ev sahipleri bunu anlamıyor. Düşün 10 yıla yakın oturduk

3 sene önce gelmiştik ne kadar değişmiş gördük oraları,çok güzelleşmiş hatta tanıyamadık o an.

Öyle olması lazım ama şu var uzun oturuyoruz. Ev haliyle eskiyor. Ev sahipleri bunu anlamıyor. Düşün 10 yıla yakın oturduk
Bizde 5 yıl oturduk kirada lojman çıkmamıştı,sonrada emeklilik oldu.
Uzun kalınca evde eskmeye başlıyor yani,evde ne soba vardı ne kalorifer ısıtıcı ile 5 yıl geçirdik,sonra adam petek yaptırmış eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…