Hangisi canım bende alayımbizim iç dış pen ama eskiden şeyi kullanıodum anway ürünü
sonra cif felan yok banamısın demiyor baya oyalıyor
şimdi sarı güç kulanıyorumbir sıkıyoruz hoppp ve zamandan tasarruf
Ben hepsine öyleyim yasakin oglanin annesi oglanci olur
benim gibi oglanlarin olsaydi sende kizci olurdun
Benimde babam hastalandığında 6 - 7 ay memlekette kaldığımda öyle olmuştuHahah benin ilk çocuktan sonra dışarıyı gorememisligim oldu
Ama o dönem çok toz gelirdi onumuzdeki yollar yapılıyordu (hepsi bahane)
Simdi çok şükür her ay cam çerçeve silerim
Aşko yavaş uçsunPaşama özgürlük
Lojmanlarıın orada demek ki,şeker fabrikası yoldan gözüküyordu hep.Abla şeker fabrikasının içinde daha doğrusu artık şekerin bahçelerinin bir kısmı yola ve bu tür kurumlara verildi.
Hastane, itfaiye ve gençlik spor müdürlüğü yapıldı. Bir kısmı yol oldu. Bende şehrin çıkışına yakınımÇarşı bana 10 km den fazla uzakta
Aynenn bide o var karşımdada yapıyolar inşaatCadde yakın ayrıca benim eve yakın inşaat çok ondan çabuk kirleniyor.
Işimiz var ablammBiizmde oturma odası caddeye bakıyor,arka balkona asıyorum çamaşırları ondan bile toz oluyor yani.
Tam görsellik yani sjksjksjksjk
Hangisi canım bende alayım
Hadi sen yap bu sefer ilk, sana imtiyaz tanıyalımnie soruon
bal0nca
havanı sevsinler yavyummmmm
Aynen olduğu kadarıyla artık canısıIşimiz var ablamm
Sen nasılsın ablamAynen olduğu kadarıyla artık canısı
Fabrika taşınıyor kuzumm arçelik omanisa nedir tayin durumu mu?
Bende iyiyim canımcım sağol,bebekler nasıl iyimiSen nasılsın ablam
Iyi ablam sükür uyuyo şuan bende dinleniyorum papatya çayımı içiyorum ama çok sicak hava boguldummBende iyiyim canımcım sağol,bebekler nasıl iyimi
Keyfini çıkar sende dinlen en azından,senin ikizdi demi bebekler yanlış söylemeyimde.Iyi ablam sükür uyuyo şuan bende dinleniyorum papatya çayımı içiyorum ama çok sicak hava boguldumm
eşiniz mi arçelikte çalışıyor?Fabrika taşınıyor kuzumm arçelik o
afiyet olsun elçinim..:)Iyi ablam sükür uyuyo şuan bende dinleniyorum papatya çayımı içiyorum ama çok sicak hava boguldumm
Sağoll kuzummafiyet olsun elçinim..:)