- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.760
- 60
Benimde cadde üstü tüm tozlar evde camda.Caddedemisin benimki cadde gibi de maalesef aynenn kirleniyorr
bizim ikizler hayir denilince odaya girip kapi kapatmaya baslamissenin oğlan uysal gibime geldi
kızların cin maşallah
offf bu kızlar nie böyle
lenada evde tehlikeli ne varsa onu yapıyor
önce yaparken eliyle hayır işareti yapıyor biz daha evet kızım hayır diyene kadar gözümün içine bakıp gülerek o hayır dediği şeyi yapıor
sinunu okumasaydim pirpppC A N O nerdesin
JOYz nerdesinnnnn
Margaret Hale nerdesinnnnnnn
neden bu 3ü? çünkü bunlar tehlikeli
kesin sunumu yapıyorlar
bak kendi ağzınla diosun kız olanı yapıor bunubizim ikizler hayir denilince odaya girip kapi kapatmaya baslamistabi ki kiz olani yapiyormus bunu
Sarı güç efsane zatenbizim iç dış pen ama eskiden şeyi kullanıodum anway ürünü
sonra cif felan yok banamısın demiyor baya oyalıyor
şimdi sarı güç kulanıyorumbir sıkıyoruz hoppp ve zamandan tasarruf
Balkonda oyle temizleyem 1 günde heryer toz nefret ettimm nerden geldim bu eveBenimde cadde üstü tüm tozlar evde camda.
kizlar uyanik olsun bisver tuttugunu koparsunbak kendi ağzınla diosun kız olanı yapıor bunu
lenaya geçen hadi kızım ao dedim uyusun die
bana kaşlarını çattı inniiiiiiiiiiii dedi.. efendm dedim
ao dedi
yani sen uyu
Hahahah benim kocamda siler kızzz yorgunkuktan kolunu kaldıramıyo işler çok yoğun bidebenimde öyle
kocam gidiyor cok üzülüyorum ne güzel siliyordu oysaki
Bizimde öyle ana arter yol bide 8.kat uçuyor tozlar havada.Balkonda oyle temizleyem 1 günde heryer toz nefret ettimm nerden geldim bu eve
önce sonunu görrrrrrrrrrrrrrrrrrrsinunu okumasaydim pirpppyapacaktim sana
bencede ya herşeye kullanıyorumSarı güç efsane zaten
aferim enişteyeeeeeeeeeeeeeHahahah benim kocamda siler kızzz yorgunkuktan kolunu kaldıramıyo işler çok yoğun bide
ooooooooooooooooooooo minikkkkkkkkkkkkksuraya kaynanasi ev tasiyacagi icin aksam yemegine sana gelecegiz denen bir minik cizelim
Yardım etsene kayganaya hayırsız gelin seni sjskjskjks sonrada yemek hazırlasuraya kaynanasi ev tasiyacagi icin aksam yemegine sana gelecegiz denen bir minik cizelim
8. kata toz geliyorsa birde beni dusun karsiya park yapilali kepceler cikmadi sokaktan simdi balkonu yikadim ama aksama yerler les gib olurBizimde öyle ana arter yol bide 8.kat uçuyor tozlar havada.
Çaydanlıkta çok iyi fışşştttt diye söküyor yağları hemenbencede ya herşeye kullanıyorum
aferim enişteyeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooo minikkkkkkkkkkkkk
şanslısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iki hurc toparladim yeter benceYardım etsene kayganaya hayırsız gelin seni sjskjskjks sonrada yemek hazırla
İçine bombayıda koydundu sjksjksjksjskiki hurc toparladim yeter bence
aksama yemek yiyecek temizlige eltisni cagirmis