• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
abla oğlan büyüdü
tek başına nie gitmiıo
Eve uzak canım arabayla getiriyorum. Daha 12 yaşında ya nasıl tek göndereyim. 5 km falan uzak burası😁
Ve burası çevre yolunda 8 şeritli ana yol 🤷Otobüsle gelse karşıya falan geçerken sıkıntı olabilir. Aklım kalır.

Eve uzak canım arabayla getiriyorum. Daha 12 yaşında ya nasıl tek göndereyim. 5 km falan uzak burası😁
Ve burası çevre yolunda 8 şeritli ana yol 🤷Otobüsle gelse karşıya falan geçerken sıkıntı olabilir. Aklım kalır.
aaaaaaaaaa
eğer öyleyse haklısın ablacım

aaaaaaaaaa
eğer öyleyse haklısın ablacım
Ama kızlar tek geliyor😁
Ben çok takıntılı bir anneyim 😁Oğlum yoksa çok özeniyor her şeyi yalnız yapsın. Dershaneye tek gidip gelebiliyor. O eve yakın. Yavaş yavaş açılsın😁

Ama kızlar tek geliyor😁
Ben çok takıntılı bir anneyim 😁Oğlum yoksa çok özeniyor her şeyi yalnız yapsın. Dershaneye tek gidip gelebiliyor. O eve yakın. Yavaş yavaş açılsın😁
senin oğlan uysal gibime geldi
kızların cin maşallah
offf bu kızlar nie böyle :D
lenada evde tehlikeli ne varsa onu yapıyor
önce yaparken eliyle hayır işareti yapıyor biz daha evet kızım hayır diyene kadar gözümün içine bakıp gülerek o hayır dediği şeyi yapıor :D :D :D :D :D :D

senin oğlan uysal gibime geldi
kızların cin maşallah
offf bu kızlar nie böyle :KK70:
lenada evde tehlikeli ne varsa onu yapıyor
önce yaparken eliyle hayır işareti yapıyor biz daha evet kızım hayır diyene kadar gözümün içine bakıp gülerek o hayır dediği şeyi yapıor :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Benim hepsi saf aslında:70: ama kızlar küçükken çok fenaydı😁
Oğlum sakin,akıllı🤩

Cam sık siliniyor hiç öyle sıkıntılarım olmadı :KK70:
Ama Çerçeveler seyrek siliniyor🤣
Hahah benin ilk çocuktan sonra dışarıyı gorememisligim oldu :D
Ama o dönem çok toz gelirdi onumuzdeki yollar yapılıyordu (hepsi bahane 🤭)
Simdi çok şükür her ay cam çerçeve silerim

Pimapen canım ama dış çephe ahşap bezle🤣
bizim iç dış pen ama eskiden şeyi kullanıodum anway ürünü
sonra cif felan yok banamısın demiyor baya oyalıyor
şimdi sarı güç kulanıyorum :D bir sıkıyoruz hoppp ve zamandan tasarruf

Ama kızlar tek geliyor😁
Paşama özgürlükEn Büyük KK:oha:

Back