- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Şuan kahvemi içerken bir yandan da yapılacak işleri gözümde büyütüyorum valla. Ben masumumC A N O nerdesin
JOYz nerdesinnnnn
@Margaret Hale nerdesinnnnnnn
neden bu 3ü? çünkü bunlar tehlikeli
kesin sunumu yapıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan kahvemi içerken bir yandan da yapılacak işleri gözümde büyütüyorum valla. Ben masumumC A N O nerdesin
JOYz nerdesinnnnn
kesin sunumu yapıyorlar
bir tane kutahya canak var hep birlikte dua edelim de kırılsınİçine bombayıda koydundu sjksjksjksjsk
Okudum üfledim her an haberi gelir sjksjksjksjkbir tane kutahya canak var hep birlikte dua edelim de kırılsın
hayatta inanmamŞuan kahvemi içerken bir yandan da yapılacak işleri gözümde büyütüyorum valla. Ben masumum
ben yokkene yaptirmislar canagı canagin ortasinda ben haric fotolari varOkudum üfledim her an haberi gelir sjksjksjksjk
nete yaz dunys sunum cikar evde olan ortuye tabaga cicege gore uyduracaksjnya şu sunum nasıl olmalı bana bi söyler misin sunumlari hiç sevmiyom da:
Hangi yemeği yapacaksan onun görselini arattır nette sunum olarak.ya şu sunum nasıl olmalı bana bi söyler misin sunumlari hiç sevmiyom da:
Anaaaaaaaa çanakta ne işleri var öyleeben yokkene yaptirmislar canagı canagin ortasinda ben haric fotolari var
eltim kaynimin ve esimin arasinda hepsi vesikaliklari koymus falan asfassfsagfgagsgffgag
Olmadı kuzumm ilk istanbul beylikdüzüne karar verilmiş sonra manisa olcakmış artık 2 sene sonramı 3 senemi ne belli degilJou sizin manisa isi ne oldu
Aynenn ablamm gerçektende çok lanet bişe hiç kirlenmeyen balkonlara cok ozeniyorumm bide çamasırları hemen kurudumu alıyorum heleki kızımın o bile toz ediyoBizimde öyle ana arter yol bide 8.kat uçuyor tozlar havada.
hayirkisi olsunOlmadı kuzumm ilk istanbul beylikdüzüne karar verilmiş sonra manisa olcakmış artık 2 sene sonramı 3 senemi ne belli degil
kutahyanin meshur cinileri varya onun icinde heosinjn vesikaligini birlestirmisler yanayana eltimi ortada bir gorsen yaz dizisi kapagi gibiHangi yemeği yapacaksan onun görselini arattır nette sunum olarak.
Anaaaaaaaa çanakta ne işleri var öylee
O kadar mı belli oluyor ¿C A N O nerdesin
JOYz nerdesinnnnn
kesin sunumu yapıyorlar
Afiyet olsunEki Görüntüle 3106704
Bitmesin diye yudum yudum içiyorum.
hava sicak yorulma benceO kadar mı belli oluyor ¿
Başladınmı bugünee sunumlarrO kadar mı belli oluyor ¿
Bugün yapmıyorum beybisi. Ön hazırlık şeysi, takılıyorum diyelimhava sicak yorulma bence
manisa nedir tayin durumu mu?Olmadı kuzumm ilk istanbul beylikdüzüne karar verilmiş sonra manisa olcakmış artık 2 sene sonramı 3 senemi ne belli degil