- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.759
- 60
Paamın keyfi olsunn ne güzell ya serinler en azındanOğlumu havuza getirdim. Bugün çok sıcak ve burası aşırı nemliEriyorum ya
Öyle şekercimAynen öyle şekerciğim
En son fiattı,800 şirket filanmı yoksa oda çok uçuk yani.400 süpermiş bizim burada kayinbabam yeni 800e çağırdı
Eve uzak canım arabayla getiriyorum. Daha 12 yaşında ya nasıl tek göndereyim. 5 km falan uzak burasıabla oğlan büyüdü
tek başına nie gitmiıo
Sağ ol ablacımPaamın keyfi olsunn ne güzell ya serinler en azından
Öyle şekercim
En son fiattı,800 şirket filanmı yoksa oda çok uçuk yani.
aaaaaaaaaaEve uzak canım arabayla getiriyorum. Daha 12 yaşında ya nasıl tek göndereyim. 5 km falan uzak burası
Ve burası çevre yolunda 8 şeritli ana yolOtobüsle gelse karşıya falan geçerken sıkıntı olabilir. Aklım kalır.
Ama kızlar tek geliyoraaaaaaaaaa
eğer öyleyse haklısın ablacım
Aman onu da yalandan alıver, cam önemli sonuçta olayın sonunda dışarıyı görememek varAma onlar camı siliyor cam kolay çerçeve zorÇerçeveler uğraştırıyor
senin oğlan uysal gibime geldiAma kızlar tek geliyor
Ben çok takıntılı bir anneyimOğlum yoksa çok özeniyor her şeyi yalnız yapsın. Dershaneye tek gidip gelebiliyor. O eve yakın. Yavaş yavaş açılsın
Cam sık siliniyor hiç öyle sıkıntılarım olmadıAman onu da yalandan alıver, cam önemli sonuçta olayın sonunda dışarıyı görememek var
pimapenmi ablaCam sık siliniyor hiç öyle sıkıntılarım olmadı
Ama Çerçeveler seyrek siliniyor
Yok ay şirkete karnım veriyor 1200 diyor o da onun bulunduğu binaya ait sadecePaamın keyfi olsunn ne güzell ya serinler en azından
Öyle şekercim
En son fiattı,800 şirket filanmı yoksa oda çok uçuk yani.
Benim hepsi saf aslındasenin oğlan uysal gibime geldi
kızların cin maşallah
offf bu kızlar nie böyle
lenada evde tehlikeli ne varsa onu yapıyor
önce yaparken eliyle hayır işareti yapıyor biz daha evet kızım hayır diyene kadar gözümün içine bakıp gülerek o hayır dediği şeyi yapıor
Caddedemisin benimki cadde gibi de maalesef aynenn kirleniyorrBende bayram öncesi sildim ama çabuk kirleniyor
ah bu annelerBenim hepsi saf aslındaama kızlar küçükken çok fenaydı
Oğlum sakin,akıllı
Pimapen canım ama dış çephe ahşap bezlepimapenmi abla
neyle siliyorusn
Havuz çarşıya yakın değil demiEve uzak canım arabayla getiriyorum. Daha 12 yaşında ya nasıl tek göndereyim. 5 km falan uzak burası
Ve burası çevre yolunda 8 şeritli ana yolOtobüsle gelse karşıya falan geçerken sıkıntı olabilir. Aklım kalır.
Sende sağol canım benimSağ ol ablacım
benimde öyleCaddedemisin benimki cadde gibi de maalesef aynenn kirleniyorr
Hahah benin ilk çocuktan sonra dışarıyı gorememisligim olduCam sık siliniyor hiç öyle sıkıntılarım olmadı
Ama Çerçeveler seyrek siliniyor
Şirketler tam kazık zaten.Yok ay şirkete karnım veriyor 1200 diyor o da onun bulunduğu binaya ait sadece
bizim iç dış pen ama eskiden şeyi kullanıodum anway ürünüPimapen canım ama dış çephe ahşap bezle
Paşama özgürlükAma kızlar tek geliyor
Ben çok takıntılı bir anneyimOğlum yoksa çok özeniyor her şeyi yalnız yapsın. Dershaneye tek gidip gelebiliyor. O eve yakın. Yavaş yavaş açılsın