Hayir sen vazgeç bu işten, eylülde bi dinlen bence bibigimOlmamış dimi
Maşallah yine becerdi eklediAynen nevos, bu ara bebe yapışık geziyo
Ben herkesi darlamış olabilirim buradaSadece ben değil ilklerde olan, sunumda anlayan arkadaşlardan yardım alabilirler
Herkesin herkesten öğrenecek bişeyi vardır.Ben Tavsiye vermeye de almaya da açığımSadece ben değil ilklerde olan, sunumdan anlayan arkadaşlardan yardım alabilirler
En doğrusu canımBen herkesi darlamış olabilirim burada
Biliyorum abla takiliyorumAbim bizi seviyor bizim için çabalıyor. Bundan emin olun
İnşallah canımİnş o da kazanacak minnoşum
Eylülde de katılayım sonra transferim var inşallah son olurHayir sen vazgeç bu işten, eylülde bi dinlen bence bibigim
EylüldeHerkesin herkesten öğrenecek bişeyi vardır.Ben Tavsiye vermeye de almaya da açığım
Ama sormuyorlarHerkesin herkesten öğrenecek bişeyi vardır.Ben Tavsiye vermeye de almaya da açığım
İnşallahEylülde de katılayım sonra transferim var inşallah son olur
Oyyy o zaman bütün madalyalar senin olsun beybitomEylülde de katılayım sonra transferim var inşallah son olur
Offf nevos o an resmen site çöküyor biliyor musunBirde ben etiket yapıyorum. Herkesi aynı anda davet ediyorum. Emek verip ilklerde tarif kapamayı öğrenmek lazım
Sonra müdavimleri tarif kaptı oluyor. Ama şartlar eşit sizde kapın
Çökertme için yazmıştım sana,o an kitlendi site. Mesaj gitmedi. Gidince de kim bilir kaçıncı sıraya düşmüştümBirde ben etiket yapıyorum. Herkesi aynı anda davet ediyorum. Emek verip ilklerde tarif kapamayı öğrenmek lazım
Sonra müdavimleri tarif kaptı oluyor. Ama şartlar eşit sizde kapın
Ama ertesi gün gelip Alinazik, çökertme var mı diyorlarOfff nevos o an resmen site çöküyor biliyor musun
Ama o kalmaz ikinci seçeneğiniz olmalıydıÇökertme için yazmıştım sana,o an kitlendi site. Mesaj gitmedi. Gidince de kim bilir kaçıncı sıraya düşmüştüm
İkinci seçenek bulamiyom, en çok istediğim oluyo sadeceAma o kalmaz ikinci seçeneğiniz olmalıydı
Bak çökertme bu yıl çok oy alamadıİkinci seçenek bulamiyom, en çok istediğim oluyo sadece