Daha iyi olabilirdi. Arka örtü ateş aldı. Kolonyanın tıpası çıktı. O ara onla uğraşırken bu kadar çekebildimC A N O tekrar tekrar baktim belki baska zaman eksik bisey varmistir ama bu sefer inan yok hatta oy verirken fotodaki alttaki kozlenmis sogan beni benden aldi ekmek arasina siyirdigimi hayal ettim şişi
BelkideSenin gerçekten daha önce içimden geçen şu; siyah örtü olmasa mıydı demiştim
ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasiOnu bende saldım
deynepnazin elestirilerine bayiliyorum
Kız sen gerçekten ateş mi yaktın ben onu tv den açtın sanmıştımDaha iyi olabilirdi. Arka örtü ateş aldı. Kolonyanın tıpası çıktı. O ara onla uğraşırken bu kadar çekebildim
Belkide
Yok kız hakiki ateş oKız sen gerçekten ateş mi yaktın ben onu tv den açtın sanmıştım
Biraz renk eksikti. Renk olsaydı daha çok oy alabilirdi.ya ben aslinda sunumla ugrasmayacaktim acikcasi
ulan minik dedim yapacagin bisey yik koyacaksin ocaga pisecek cevirmek istemeyecek hamur acmak istemeyecek sen sunuma odaklan
sunumda sadece mor lahana salatami unutmusum aklimda olup da unuttugim tek o oldu
hadi dedim o kadar ugrastin hemen tezgahin uzerinede iki lavaslik hamur hazirladim bitti
tarifim kolaydi her zmaan ki gibi
evdeki renkler bu kadardi nevoBiraz renk eksikti. Renk olsaydı daha çok oy alabilirdi.
Örtü beyaz olsaydı renklerin daha güzel öne çıkardı onun dısında zaten gönlümün 1. Lerinden biriydinYok kız hakiki ateş o
Sağol canımÖrtü beyaz olsaydı renklerin daha güzel öne çıkardı onun dısında zaten gönlümün 1. Lerinden biriydin
Vaaoovv çok güzelmiş o zaman çok beğendimBenim elma sigarayı bıraktığım için gelmişti tatlımYemek yarışmalarıyla alakalı sanırım sizinkiler
Burda da en pahalı et birzolaaa haklisinJOYz un ki hiç olmamış bence
@Margaret Hale nin de olmamış
X xnobodyx pirzola pahalı guzum, yapma bidaha
Nevreste sende lütfen yaniii, sac tava kilo aldırır ekmek yedirir
Bulamadim bişeySizde beni eleştirin bekliyorum
sadece kurbanda yiyeviliyoruz oda senin fotodaki gibi cikarmak icin kasp olmak lazimBurda da en pahalı et birzolaaa haklisin
Kurbanda kiyma ve kus basi icin yumusak et ayrilir, kalan kemikli yerlerde sulu yemekler icin kullanilir pirzolayla kim ugrascaksadece kurbanda yiyeviliyoruz oda senin fotodaki gibi cikarmak icin kasp olmak lazim
Vaaoovv çok güzelmiş o zaman çok beğendim
Alla allaa o iştemi varmış anammAh jouuum zayıflama topiginin madalyasiymis o arada kaynamış profilime
Ayyy eevtt aceleyle hiçbise koymadım kızzz bi sunum resimdeki gibi etmeye çalıştım ondada öyle vardı aynısını ettimSenin sunumu geçen oğlum yorumladı
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir miNeden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur
Yani sunum eksik canımYoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor