Bende soyledim nevos ekmek ayran koy diyeSenin sunumu geçen oğlum yorumladı
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir miNeden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur
Yani sunum eksik canımYoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor
Seninde bazen eksiklerin oluyor ama biz bunu uzun uzun özelde konuşup hallediyoruzYa beenn
Senin ki hic olmamış bi kereYaa böyle yarışma sonlarında sunumlarımızı mı eleştirsek, yorumlasak acaba
Ya ben çekiniyorum. Zaten isteyenlerle özelden konuşuyoruzYaa böyle yarışma sonlarında sunumlarımızı mı eleştirsek, yorumlasak acaba
Bana uzun uzun anlat bebeğimSeninde bazen eksiklerin oluyor ama biz bunu uzun uzun özelde konuşup hallediyoruz
Öyle eksik olmuş demiBende soyledim nevos ekmek ayran koy diye
Eylülde tatlı gibi bişeyler olursa 30 kişi katılırYa ben çekiniyorum. Zaten isteyenlerle özelden konuşuyoruz
Her zamanBana uzun uzun anlat bebeğim
Evet söyledim nevoşum almira varken kolay olmamistirÖyle eksik olmuş demiDomates, maydanoz koyabilirdi.
Abim bizi seviyor bizim için çabalıyor. Bundan emin olunEmminin gazabı
Bombaaa gibi geliceeemmHer zamanSen birde beni anlıyorsun
Oğluma aynen böyle söyledimEvet söyledim nevoşum almira varken kolay olmamistir
İnşallah canımBombaaa gibi geliceeemmbirinci olmak için çok anlamam gerekiyor nevosum
Çekinecek bişey yok ki sen 10 yıldır buranın bütün nabzını biliyorsunYa ben çekiniyorum. Zaten isteyenlerle özelden konuşuyoruz
Ah jouuum zayıflama topiginin madalyasiymis o arada kaynamış profilimeO yanındaki arı neoluyo
Olmamış dimiSenin ki hic olmamış bi kere
Aynen nevos, bu ara bebe yapışık geziyoOğluma aynen böyle söyledimYeni doğum yaptı bunu beceremeyen var dedim
Sadece ben değil ilklerde olan, sunumdan anlayan arkadaşlardan yardım alabilirlerÇekinecek bişey yok ki sen 10 yıldır buranın bütün nabzını biliyorsun
Objektif ve gerçek yorumlar herkese bişey katar