- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.742
Aynen sunum sunum sunum bi kiraz kurabiyesi daha bulsam iyi olacak nevosBak çökertme bu yıl çok oy alamadıHatta hiç ummadığımız, hiç birinci olmamış bir tarif birinci oluyor. Sunumu iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen sunum sunum sunum bi kiraz kurabiyesi daha bulsam iyi olacak nevosBak çökertme bu yıl çok oy alamadıHatta hiç ummadığımız, hiç birinci olmamış bir tarif birinci oluyor. Sunumu iyi
tas kebabi icin ekmek canagi serbest mi
İnşallah canımAynen sunum sunum sunum bi kiraz kurabiyesi daha bulsam iyi olacak nevos
Aynen ona serbest olurdu. Çorba olsa kesin birinci olurdu. Ama bunda en azından iyi oy alırdıtas kebabi icin ekmek canagi serbest mi
yalniz 2. sunum tabagi olsa 2 tane gomerim suan aci biber tursusu ile
Wilma11 sunum arastir sunum arama cubuguna yaz tarifini hatta ben bazen sef sunumlarina bile bakiyorim ama sadece bakiyorim yapamiyorimAynen ona serbest olurdu. Çorba olsa kesin birinci olurd u. Ama bunda en azından iyi oy alırdı
Sende bayağıdır salmıştın. Bu ay toparlamışsın. Şaşırttın beniAma çekim yaparken mutlaka teli dik tutup çekin.Wilma11 sunum arastir sunum arama cubuguna yaz tarifini hatta ben bazen sef sunumlarina bile bakiyorim ama sadece bakiyorim yapamiyorim
ben sunumu birak hayati saldim bu araSende bayağıdır salmıştın. Bu ay toparlamışsın. Şaşırttın beniAma çekim yaparken mutlaka teli dik tutup çekin.
elestirilecek nen var kuzum seninBenide eleştirin hadi
Vardır yaa iyice bi bak sağına solunaelestirilecek nen var kuzum senin
Nevoş dağdan gelip bağdaki seni ben eleştiremedimSizde beni eleştirin bekliyorum
Onu bende saldımben sunumu birak hayati saldim bu ara
Niye ya benimde hatalarım oluyorNevoş dağdan gelip bağdaki seni ben eleştiremedim
Senin gerçekten daha önce içimden geçen şu; siyah örtü olmasa mıydı demiştimBenide eleştirin hadi
Ben seni çok beğeniyorumBenide eleştirin hadi
Daha kıdemli biri eleştirsin seniNiye ya benimde hatalarım oluyor
Pilav yapın yanınaJOYz un ki hiç olmamış bence
Margaret Hale nin de olmamış
X xnobodyx pirzola pahalı guzum, yapma bidaha
Nevreste sende lütfen yaniii, sac tava kilo aldırır ekmek yedirir