• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
tas kebabi icin ekmek canagi serbest mi :KK53: :KK70:

yalniz 2. sunum tabagi olsa 2 tane gomerim suan aci biber tursusu ile 🥲
Aynen ona serbest olurdu. Çorba olsa kesin birinci olurdu. Ama bunda en azından iyi oy alırdı 🤷

Aynen ona serbest olurdu. Çorba olsa kesin birinci olurd u. Ama bunda en azından iyi oy alırdı 🤷
Wilma11 Wilma11 sunum arastir sunum :KK45: arama cubuguna yaz tarifini hatta ben bazen sef sunumlarina bile bakiyorim ama sadece bakiyorim yapamiyorim :D

Wilma11 Wilma11 sunum arastir sunum :KK45: arama cubuguna yaz tarifini hatta ben bazen sef sunumlarina bile bakiyorim ama sadece bakiyorim yapamiyorim :KK70:
Sende bayağıdır salmıştın. Bu ay toparlamışsın. Şaşırttın beni😁Ama çekim yaparken mutlaka teli dik tutup çekin.

Sende bayağıdır salmıştın. Bu ay toparlamışsın. Şaşırttın beni😁Ama çekim yaparken mutlaka teli dik tutup çekin.
ben sunumu birak hayati saldim bu ara :olamaz:

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. tekrar tekrar baktim belki baska zaman eksik bisey varmistir ama bu sefer inan yok hatta oy verirken fotodaki alttaki kozlenmis sogan beni benden aldi ekmek arasina siyirdigimi hayal ettim şişi 🥲🤤🤤🤤

Back