Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
en sonuncu oldum taş kebabiyi kimseyi sevmiyyyyyy
Ama bak sunumda hataların var. Akşam çekmişsin karanlık olmuşYön hataların var. Bunları araştırırsan ya da burada iyi sunum yapan arkadaşlarla görüşürsen gelişebilir.
Ben sac kavurma için bir sürü sunum baktım, video izledim. Ama yinede düşündüğüm gibi olmadıYoksa tabak, çanak, örtü mühim değil

Benim sunum nasıl peki bendemi gerideyim

Doğru...ilk defa deneyeceğim bu şekilde normalde siparişleri aynı gün yapıyorum taze olsun diye de bugün böyle oldu

Senin sunumu geçen oğlum yorumladı
Diyor anne çok lezzetli olmuş. Ama ben bunu ne ile yiyeceğim ekmek yok, salata yok, ayran yok o kaşıkla bu yenir miNeden böyle bir sunum yapmış dedi.
Katılmadım desem yalan olur
Yani sunum eksik canım Yoksa çok lezzetli görünüyor. Kk gördüğümüz üzere dolu dolu sunum seviyor
Yani hepimizin eksikleri hataları var. Ama Oylamada iştah açıcı olması ve sunum çok etkili oluyor

Ya beenn

Yaa böyle yarışma sonlarında sunumlarımızı mı eleştirsek, yorumlasak acaba

Benim var neler yapabilirim
Patlıcan, kırmızı biber közleyip dolaba at.
Kırmızı biber, domates robota çek dolaba at Çiğ köfte ve bazı yemekler için iyi oluyor.
Bezelye, barbunya, taze fasulye koy. Karnıyarık yapıyorum hatta içimizde yapıp koyuyorum. Hazır yemek sadece pişiriyorum.
Ya ben bunları koyuyorum ama ben mesela içli köfte, baklava, börek, mantı, poğaça koymak istiyorum. Şimdi dolapta baklava var, kiraz yaprağı sarması, lahmacun, gözleme var. Ama kışa doğru bunları koyamıyorum. Ancak kışlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…