Ben 2018 den beri burdayım...
Öncesinde sadece yorum yazıyordum
Evet buyduİlk tarifin bu muyduBörekler - Patatesli Üçgen Börek -Pervin Tereyağ Sponsorluğunda
Selam arkadaşlar :KK24: Ilk defa yarışmaya katılıyorum, biraz heyecanlıyım, kusurum olursa affaola:KK22: Evet bende sizlere üçgen börek diğer adıyla Muska böreği yapmak istedim Gelelim tarifimize ... ♡Bismillairrahmanirrahim♡ MALZEMELER - 3 ADET YUFKA ARASINA SURMEK ICIN; - 1 KASE YOGURT...www.kadinlarkulubu.com
Nereden nereyeEvet buydu
Şimdi olacaktı o ahh ahh. Sunum işini 3 4 yılda çözebildim
Demek yarışmalara dahil olmama vesile oldu bi yerde huyu kurusun
Aynen öyle olmuşDemek yarışmalara dahil olmama vesile oldu bi yerde huyu kurusun
Aslında oyu da fena değildi yine ortalama sayılırdıAynen öyle olmuş
Ama sonra sunumlarım daha iyi olduAslında oyu da fena değildi yine ortalama sayılırdı
15 20 alsaydı belki de hevesim kırılır devam etmezdim
Ay o gecenin karanlığına kalmıştı ya komşu yüzündenAma sonra sunumlarım daha iyi oldu
Herkes öyle sanıyor hatta hala öyle bilen varAy o gecenin karanlığına kalmıştı ya komşu yüzünden
Tarif kapmak falan da bilmiyorum o zamanlar sen veriyorsun biz yapıyoruz sanıyorum
Sırf bu yüzden aylarca yarışmaya katılmak istedim katılmadım bana kadar tarif kalmaz diyeHerkes öyle sanıyor hatta hala öyle bilen var
Bunu kıramıyorum yaSırf bu yüzden aylarca yarışmaya katılmak istedim katılmadım bana kadar tarif kalmaz diye
Tam da bunu yazacaktım varsa benim gibi olan çıkın çıkın gelin herkese yetecek kadar tarif varBunu kıramıyorum yaBirde hep aynı kişi kazanıyor sanıyorlar Bak sen geldin bir yıl olmadan birinci oldun Emek olmadan yemek yok
Aynen öyleTam da bunu yazacaktım varsa benim gibi olan çıkın çıkın gelin herkese yetecek kadar tarif var
Aynen öyle olduBen yapana kadar yarışma bitmiş
Aslında vardı aklımda birşey,neyse birinci olan çok şanslı ben katılamadımAynen öyle olduAma tarifin yoktu olsa yapardın
Çok sağ olAslında vardı aklımda birşey,neyse birinci olan çok şanslı ben katılamadım