• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Başımızı bırakıp mı gideydik :KK53:
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ın oylarından komisyon hakkımız. Biz olmasak eklemiyordu 🤪
İlk gün, elbet yarın öne geçersiniz beni:deli:
İyi ki eklememişim, Joyz katılmış, Onun güzel sunumlarını, tatlı sohbetini kazanmışız😍
Demek yarışmalara dahil olmama vesile oldu bi yerde huyu kurusun 🤣
Bakalım bir daha ki kategoride neyi yapıp beğenmeyip eklemek istemeyeceğim:KK53:

İyi ki eklememişim, Joyz katılmış, Onun güzel sunumlarını, tatlı sohbetini kazanmışız😍

Bakalım bir daha ki kategoride neyi yapıp beğenmeyip eklemek istemeyeceğim:KK53:
İttire kaktıra ekletiriz bir şekilde artık yine 🤣

Senin tarif bırakmaların bitmez🤪😁

Bir de tarif ayırma derken biz daha kolay istediğimizi alıyoruz da sanarrlar. Bu sefer alan olmamıştı aldım tarifi. Bazen istiyorum alındı diyor. Başka tarif istiyorum benzerini verdim uygun olmaz diyor, başka birini istiyorum kategoriye uymaz diyor, adaletini sevdiğim Nevoş 😍

Bir de tarif ayırma derken biz daha kolay istediğimizi alıyoruz da sanarrlar. Bu sefer alan olmamıştı aldım tarifi. Bazen istiyorum alındı diyor. Başka tarif istiyorum benzerini verdim uygun olmaz diyor, başka birini istiyorum kategoriye uymaz diyor, adaletini sevdiğim Nevoş 😍
Anlayışınız için teşekkür ederim 🤩🥰🤗

Back