Niii demekÇok sağ ol
Ama keşke bir ara katılsanNiii demek
Başımızı bırakıp mı gideydik
İlk gün, elbet yarın öne geçersiniz beni
İyi ki eklememişim, Joyz katılmış, Onun güzel sunumlarını, tatlı sohbetini kazanmışız
Bakalım bir daha ki kategoride neyi yapıp beğenmeyip eklemek istemeyeceğimDemek yarışmalara dahil olmama vesile oldu bi yerde huyu kurusun
İttire kaktıra ekletiriz bir şekilde artık yineBaşımızı bırakıp mı gideydik
İyi ki eklememişim, Joyz katılmış, Onun güzel sunumlarını, tatlı sohbetini kazanmışız
Bakalım bir daha ki kategoride neyi yapıp beğenmeyip eklemek istemeyeceğim
İstiyordum aslında fırsat olmadı, etli wrap yaparım demiştimAma keşke bir ara katılsan
Senin tarif bırakmaların bitmezBaşımızı bırakıp mı gideydik
Bakalım bir daha ki kategoride neyi yapıp beğenmeyip eklemek istemeyeceğim
İnşallah canımİstiyordum aslında fırsat olmadı gene etli wrap yaparım demiştimonumuzdeki maça artık
İstiyorum dedim
Önceleri böyle değildim, şimdi niye beğenmiyorum yaptıklarımıSenin tarif bırakmaların bitmez
Sunumlar iyi olunca senin sunum olmadı sanıyorsunÖnceleri böyle değildim, şimdi niye beğenmiyorum yaptıklarımı
Aynen. Diğer kızların sunumlarını çok beğeniyorum, o yüzden galibaSunumlar iyi olunca senin sunum olmadı sanıyorsun
Ama seninde iyi oluyorAynen. Diğer kızların sunumlarını çok beğeniyorum, o yüzden galiba
Anlayışınız için teşekkür ederimBir de tarif ayırma derken biz daha kolay istediğimizi alıyoruz da sanarrlar. Bu sefer alan olmamıştı aldım tarifi. Bazen istiyorum alındı diyor. Başka tarif istiyorum benzerini verdim uygun olmaz diyor, başka birini istiyorum kategoriye uymaz diyor, adaletini sevdiğim Nevoş
Açık ara öne geçerse görürüz
Ben bu filmin sonunu biliyorum