den_is in küçük bahçeli evi

rica ederim...her ürün olmuyo sitede sen yerine gidip bak..koçtaşta bulamazsan ikeadada görmüştüm ben bu modelden

[SUP][/SUP]
canım benım evin çok güzel bayıldım güle güle otur mis gibi çok şık ve temiz düzenli nilüfercim artık bahçende bir çay içeriz

Son düzenleme:
merhaba

Eviniz çok sıcak samimi ve şirin olmuş emeğinize sağlık

Güzel günlerde oturun bir ömür sağlıkla huzurla...

Karolar,bahçe,yatak odası çok çok şirin ...

:)

kelin ilacı olsa... bu fikri sevip sevmediğime net karar veremediğim için objektif yorum yapamıcam sanırım ama resim güzel..de evde nasıl olur bilmiyorumki

Resim güzel ama ben daima sadelikten yana oldugum icin galiba zamanla gözümü yorar... yok yok ben vazgectim galiba :-D
Ama bahce konusunda ayni fikirdeyim ;-)

Resim güzel ama ben daima sadelikten yana oldugum icin galiba zamanla gözümü yorar... yok yok ben vazgectim galiba :-D
Ama bahce konusunda ayni fikirdeyim ;-)

bende ekstra şeylerden uzak duruyorum çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirilebilir olmasına dikkat ediyorum..bende hala aynı fikirdeyim yani yaptırmıcam bananeee

bende ekstra şeylerden uzak duruyorum çabuk sıkılan biri olduğum için değiştirilebilir olmasına dikkat ediyorum..bende hala aynı fikirdeyim yani yaptırmıcam bananeee

Esinle tartismaya devam yani
Aynen aynen, ben de dikkat ediyorum Minimalist tarzdan yanayim

tatlı tatlı atışma bizimki devam edebilirim ama bunlarda çok gerçekçiymiş yahu..bu ne kararsızlık arkadaş :)))

Eki Görüntüle 405176 Eki Görüntüle 405174 Eki Görüntüle 405177

O manada tartisma demek istemistim Evet süperler, cok begendim ben de! Ortadakinin siyah beyazi ve Bogazici köprüsü seklinde olsa alip denerdim,
en azindan icimde kalmasin diye, cünkü yapip denemeden kafamizdaki "acaba" gitmeyecek anlasilan
Kendinden yapiskanli olanlar daha pratik; fazla isi olmadigi icin denenebilir... kalitelisini almak lazim ki daha gercekci görünsün diye...

tabii canım ciddi anlamda gerçekçi bi fon oluşturmak 2000 tutar diyo eşim işi gereği biliyo böyle şeyleri o kadar para verip beğenmezsemde üzülürüm yani ne gerek var

Evinizin resimlerine bakınca içim açıldı. Banyo önündeki fayanslara bayıldım. Bir kenara yazdım, değerlendireceğim :) Güle güle oturun.

tabii canım ciddi anlamda gerçekçi bi fon oluşturmak 2000 tutar diyo eşim işi gereği biliyo böyle şeyleri o kadar para verip beğenmezsemde üzülürüm yani ne gerek var

Yok, okadar para riske atilmaz; iyice emin olup yapmak lazim, artik o da nasil olacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…