den_is in küçük bahçeli evi

Güle güle oturun öncelikle ben çok beğendim,
İkeadaki belli m2 lerde model evlere benzettim küçük ama kullanışlı ve göz yormayan şekilde dizayn edilmiş.
Bahçeli evlere zaten bayılıyorum, bahçe biraz hareketlendirildiğinde çok daha güzel olacaktır.

hareketlenicek en kısa zamanda pek evde duramıyoruz bu aralar o yüzden pek ilgilenemiyorum çok teşekkürler

BA-YIL-DIMMMM harikaaa superrrr tam benim zevkim ben burada ingilterede yasiyorsun sandim buradaki dekorasyonlara cok benzettim...okudum ki istanbulmus
madem cihangirdesin zevkine saglikk tat-limmm

not:cok guzel bir gelin olmussun

BA-YIL-DIMMMM harikaaa superrrr tam benim zevkim ben burada ingilterede yasiyorsun sandim buradaki dekorasyonlara cok benzettim...okudum ki istanbulmus

çoooooooooook teşekkür ederim"zevkine sağlık tatlımmm"hahah güldürdün beni notun içinde ayrıca teşekkürler beğenmene sevindim

çoooooooooook teşekkür ederim"zevkine sağlık tatlımmm"hahah güldürdün beni notun içinde ayrıca teşekkürler beğenmene sevindim

cihangirde oturdugunu okuyunca belki dedim ACILAY'a yakinsindir

deniss o turk kahvesi fincanlarinin guzelligii ahhhh..... o tutulacak yerlerinin havasi ikea dan mi acaba gidersem aliyimm

Son düzenleme:

jose şu an özel msj atamıyorum 10 dk beklemem gerekiyomuş..beklettiğimi düşünme diye yaziim dedim

cihangirde oturdugunu okuyunca belki dedim ACILAY'a yakinsindir

deniss o turk kahvesi fincanlarinin guzelligii ahhhh..... o tutulacak yerlerinin havasi ikea dan mi acaba gidersem aliyimm

favori dizim fincanlar ikea değil mudo dan almıştım

Güle güle oturun.
Çok zevklisin maşallah.Akıllıca döşeyince,küçük mekanlar bile böyle ferah olabiliyor işte.
Mozaiklere bayıldım.Eve ayrı bir hava katmış.

bnde çok çok çok beğendim:))) hatta bu sene evlenenler arasında gördüğüm en güzel ev diyebilirm:))) ( he tabi bnm evimden snra) şaka biyana tarzına bayıldım cnm güle güle oturun

Güle güle oturun.
Çok zevklisin maşallah.Akıllıca döşeyince,küçük mekanlar bile böyle ferah olabiliyor işte.
Mozaiklere bayıldım.Eve ayrı bir hava katmış.

evet en önemlisi mekanı daraltmadan eve göre eşya almak..karo taşlarını bende çok seviyorum teşekkür ederim yorumun için :13:

bnde çok çok çok beğendim:))) hatta bu sene evlenenler arasında gördüğüm en güzel ev diyebilirm:))) ( he tabi bnm evimden snra) şaka biyana tarzına bayıldım cnm güle güle oturun

ayyy çok tatlısın teşekkürler :) eminim senin evinde çok güzeldir hepimiz huzurlu keyifli oturalım inş

çoooook beğendim evinizi, kesinlikle bir tarzı var ellerinize sağlık güle güle oturun

Güle güle oturun, eviniz cok hos
Ben olsam bahcedeki genis olan duvara komple deniz manzarali duvar kagidi yapardim;
hem bahceyi daha genis ferah gösterirdi, hem de tatil havasi olustururdu

Mesela sunlar gibi: (cok daha güzelleri var tabii, ama ben acele bakip koydum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…