- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
sağol cnmmmm Şenizsuper olmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus bayıldım bayıldımmmmmmmm cok yakısmıs !!! kaydirigubbakcemile5
Demothy çok tatlı birisin yaa. Yeni saçların çok hoş olmuş.Kahküller daha da sempatiklik katmış.Buranın ikonu sensin:) Bayanlar Bihter'i boşuna takip ediyor Demothy ona taş çıkarırsın:) Ha bir de Ponus'u beğeniyorum:)
demett super olmus canım sacın bende kızıl boyatmak ıstıyorum ama 2 senedır cesaret edemdım kı kendı sacım koyu kestane yakısırmı dıe tereduuteyım
kısa saclı ılk turuncu sac rengını cok begendım ben
sımdıde uzun kahkul falan ayrı bı hava katmıs turuncu bu kadar sınen ılk senı goruyorum canım :) kaydirigubbakcemile5
ben en çok sarı saçlı halini merak ediyorumyerimseniben kızıl tonlarıyla öyle bütünleşmişsinki sarı düşünemiyorum seni kesinlikle.Varsa resmin koyarmısııın sarışın halini :smiley-cool:
ayy sezin erbile benzettim hafiften seni (şarışın halini yani)
ama sana turuncu saç çok yakışıordu..sanırım deiştin o rengi..
Biraz zor oldu ama mezuniyetimden kalma bir kaç fotoğraf bulabildim sarışın günlerime dair :kedi: aslında çok daha net fotoğraflarım vardı ama cd'leri bulamıyorum maalesef :çok üzgünüm: buda uzaktan çekilmiş foto işte çok net değil ama yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?