• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

her zamanki gibi süper canım inan senin saç renklerini roman okur gibi takip ediyorum:)ama hepside çok güzel oluyor buda sana çok yakışmış güle güle kullan

kızlar öncelikle teşekkür ederim Şeniz pembe saçlı halim taa lisedeydi :icecream: ah keşke fotoğraf olsa da eklesem maalesef o günlere dair tek bi iz bırakmamışım :1ninca:

Demothy çok tatlı birisin yaa. Yeni saçların çok hoş olmuş.Kahküller daha da sempatiklik katmış.Buranın ikonu sensin:) Bayanlar Bihter'i boşuna takip ediyor Demothy ona taş çıkarırsın:) Ha bir de Ponus'u beğeniyorum:)

super olmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus bayıldım bayıldımmmmmmmm cok yakısmıs !!! kaydirigubbakcemile5
sağol cnmmmm Şeniz

Demothy çok tatlı birisin yaa. Yeni saçların çok hoş olmuş.Kahküller daha da sempatiklik katmış.Buranın ikonu sensin:) Bayanlar Bihter'i boşuna takip ediyor Demothy ona taş çıkarırsın:) Ha bir de Ponus'u beğeniyorum:)

hiperaktf yorumun süper ya :roflol: çok beğendim fıstık teşekkür ederim cnm Şeniz

demett super olmus canım sacın bende kızıl boyatmak ıstıyorum ama 2 senedır cesaret edemdım kı kendı sacım koyu kestane yakısırmı dıe tereduuteyım
kısa saclı ılk turuncu sac rengını cok begendım ben
sımdıde uzun kahkul falan ayrı bı hava katmıs turuncu bu kadar sınen ılk senı goruyorum canım :)
kaydirigubbakcemile5

demett super olmus canım sacın bende kızıl boyatmak ıstıyorum ama 2 senedır cesaret edemdım kı kendı sacım koyu kestane yakısırmı dıe tereduuteyım
kısa saclı ılk turuncu sac rengını cok begendım ben
sımdıde uzun kahkul falan ayrı bı hava katmıs turuncu bu kadar sınen ılk senı goruyorum canım :)
kaydirigubbakcemile5

teşekkr ederim cnm Şeniz en fazla 1 sene kullanıyorum bi saçı sıkıntı gelio bana hihoyyyt

anlıyorum demetcım benımde bı siyaha boyatıyorum bı kahverengi ama kararlıyım kızıll yapıcam su 2 hafta ıcınde

ben en çok sarı saçlı halini merak ediyorumyerimseniben kızıl tonlarıyla öyle bütünleşmişsinki sarı düşünemiyorum seni kesinlikle.Varsa resmin koyarmısııın sarışın halini :smiley-cool:

ben en çok sarı saçlı halini merak ediyorumyerimseniben kızıl tonlarıyla öyle bütünleşmişsinki sarı düşünemiyorum seni kesinlikle.Varsa resmin koyarmısııın sarışın halini :smiley-cool:

bulup eklicem söz yerimseniben

Biraz zor oldu ama mezuniyetimden kalma bir kaç fotoğraf bulabildim sarışın günlerime dair :kedi: aslında çok daha net fotoğraflarım vardı ama cd'leri bulamıyorum maalesef :çok üzgünüm: buda uzaktan çekilmiş foto işte çok net değil ama yerimseniben

sarr.jpg

Son düzenleme:
ayy sezin erbile benzettim hafiften seni (şarışın halini yani)
ama sana turuncu saç çok yakışıordu..sanırım deiştin o rengi..

ayy sezin erbile benzettim hafiften seni (şarışın halini yani)
ama sana turuncu saç çok yakışıordu..sanırım deiştin o rengi..

kahve yaptım canım turuncunun da sarıdan farkı yok açık renkler hep zarar sanırım :bbo: içinde muhakkak ne kdr yok deselerde açıcı oluyo ..sarı halimi 3 yıl kullandım ama yaşımı çok büyük gösterdiğini söylediler hep ,sıkılınca değiştirdim kaydirigubbakcemile3

demothy sarı saçların çok felaketmiş yaa iyi ki boyamışsın şu anki saçların süpeeryerimseniben

Biraz zor oldu ama mezuniyetimden kalma bir kaç fotoğraf bulabildim sarışın günlerime dair :kedi: aslında çok daha net fotoğraflarım vardı ama cd'leri bulamıyorum maalesef :çok üzgünüm: buda uzaktan çekilmiş foto işte çok net değil ama yerimseniben

sarr.jpg

alkisalkisalkis aa bu sarı tonuda süpermişş. Buda değişik bi hava vermiş sana canım.Ama itiraf ediyorum kızıl çok daha süper duruyo sende :lepi:

demothy şuanki saçın postişmiydi senin? çok doğal duruyoda
aytıca kesnlikle turuncu daha hoş :)

evet canım çıtçıt şuanki saçlarım çok memnunum hç kmse anlamıyo çnkümm laelaelaelaelae

Back