Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demothycim bu halin acayip hoşuma gitti valla gidicem en sonunda senin kuaförüne nerde kuaförün yakındaysa bi dahakine ona gidicem =))Kesimde renkte az buçuk değişime gittim delikafadulden,malum bakırın modası 2009da kaldı :kedi:
demothycim bu halin acayip hoşuma gitti valla gidicem en sonunda senin kuaförüne nerde kuaförün yakındaysa bi dahakine ona gidicem =))
ya birşeyi merak ediyorum: mesela kuaföre gittiginde sen mi söylüyorsun rengi böyle olsun kesimin modeli şöyle olsun diye,yokda kuaför mü sana en yakışanı kafasına göre yapıyor her seferinde,ben de mi bi yeteneksizlik var acaba diye düşünmeye başladım artıkkmafoldumben
saol canım yazdıgın içinn biraz uzak ama sırf kuaförün için gidecegim gibi görünüyoryerimseniben
forumdan koptum resmen ama seni takip etmek için giriyorum,temiz kalbin herkese yardımcı olmaya çalışman sorulan sorulara bıkmadan usanamdan cevap vermen ne hoşşŞeniz
ayrıca kuaförünü de tebrik ediyorum vallahi.. ben Avrupa yakasında oturuyorum kuaföre gidiyorum bu kadar kessek iyi mi şurasını da böyle mi yapalım diye soruyor,halbuki ben istiyorum ki kuaföre gidiyim birşey yapmıyım ve o kafasına göre takılsın ama en güzelini yapsın:jeyyar:
çok ama çok sevinirim demothycimmdelikafadulden
22 yaşındayım ama kararsızlıktan henüz hiç boyatmadım saçlarımı,bırak boyatmayı kestirmeye giderken bile korka korka gidiyorum resmen,hafta sonuna denk getireyim ki senin de işin olmazsa beraber giderizzhihoyyyt
Tamam canım umarım memnun kalırsın kaydirigubbakcemile5
canım ben hiç bişey demem kendisi hangi rengi isterse onu boyar, öyle keser..ben siyaha boya uçlarından al derim,o sarıya boyar kısacık keser..hiç pişman etmedi beni .kime neyin yakışacağını çok iyi biliyo..Pendikte Recep Tozan Kuaför..
canım kuaförünün tam adresini werirmisin yaa...şu an elazığda oturuyoz burayı pek bilmediğim için güwenemiyorum...istanbul pendiğe gidiyoruz tatıllerde adresini werirsen sewinirm bide ortalama bi fiyat werebilrsen sewinirim bilmiyorumkismile