• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

Canım tekrar tekrar bakıyorum valla, çok yakışıyor sana bu renk..

21947362.jpg

Ten renginle çok iyi gidiyor. Bi yerde kızıl saçlı halini görmüştüm. Bence turuncu daha çok yakışıyor.yerimseniben

Kesimde renkte az buçuk değişime gittim delikafadulden,malum bakırın modası 2009da kaldı :kedi:

24816997.jpg

ayy süpermis gerçekten yeni tarzın cok hos olmuş güle güle kullan .... opuyorumnanaktan

bence yeni kesiminle rengin sana çok daha doğal ve tarz durmuş... yapay duran saç renklerini sevmiyorum.. tenle uyumlu saç renkleri çok daha seksi duruyor

bence yeni kesiminle rengin sana çok daha doğal ve tarz durmuş... yapay duran saç renklerini sevmiyorum.. tenle uyumlu saç renkleri çok daha seksi duruyor

haklısın canım teşekkür ederimmmm

harika bir renk yaa sanada çok yakışmış...bu rengin tam olarak adı ne kuförde boyattın sanırım...

Adını her zamanki gibi bilmiyorum :1no2: kuaföre boyattım kahve serisinden sanırım vereliniortak

bu renk turuncudan daha güzel çok beğendim kahküllerde çok yakışmış :asigim: :nazar:

cnm bencede herkeze yakısmaz ve cesaret ister ne biliyim her makyaj kıyafet yakısmayabiliyor bu renklere
pembe denedim demissin resim koyarmısın cok merak ettim yaaa
yerimseniben

Back