• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

aman allahım! :1shok:
off ne kadar güzel olmuş yaaaa bir saç rengi bu tene anca bu kadar uyar porselen bebeklerim gibi yaa ne güzel alkisalkisalkis güle güle kullan canım Şeniz

Son düzenleme:
ben esmner olduğum için bana korkunç gelen bir renk....çok itici bir renk...ama sana yakışmış gibi beyaz tenli olman sebebiyle....tarçın rengi yapsaydın???daha güzel olmaz mıydı diye düşünüyorum.turuncu renkler çok itici gelir bana

canım çok beğendim,,çok yakışmış,,uyum sağlamış teninlede,,,aslında bende boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyorumCADIARZU

her türlü eleştirebilirsiniz güzeller ;sadece bu rengi araştırıp bulamayan çok sayıda insan gördüm forumda, onlara yardımcı olmak için ekledim :içelim: bu renk ''Bakır'' katıksız bakırın en açık tonu..Kızıldan bıkmıştım siliciyle akıttırlar üstüne bu manyak şeyi boyadılar :lepi: hemde saçımda açıcı olmadığından sanırım yanık kırık olmadı;her ihtimale karşı uçlarından aldırdım yine de kaydirigubbakcemile3 biliyorum biraz cesaret istiyor ama ben her rengi denedim diyebilirim bu çok farklı sırnaşık şey .eğer ten renginize gidecekse,iş yerinde problem yaratmayacaksa deneyin derim :1ninca: bakalım yarın bankada beni gören napıcak :1ninca: :roflol:​

45507775.jpg

ban böyle tatlı bir renk görmedim!!!!!!!!!! maşallah... tek kelime ile harkulade...!!!:nazar:

Cesaret isteyen renk olsa da size yakışmış sevmem bu tarz kırmızılık olan renkleri ama bazılarına da çok yakışıyor hayran oluyor insan.kaydirigubbakcemile5

Gece karanlığında turuncudan öte tatlı bi renk çıkmış ama bide bunun gündüzü güneş altındaki hali var:uhm:

bence çok harika
ten rengine de uymuş
başka bi şey söylemiyorum canım
tek kelimeyle mükemmel ben çok beğendim opuyorumnanaktan

ama arkadaslar yanlıs anlasılma olmasın. bu renk bakır ama kontrast renklerden bakırdır. yani saf bakır daha doğal tonlarda oluyor. içinde kahve sarı kızıl tonları oluyor.

teşekkürler kızlar suan güneşten biraz açıldı soğan kabuğuna döndü

Back