- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Belirtilerin varmıydı canımGeçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sağlıkla artar bu sefer çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin varmıydı canımGeçen yıl kimyasal gebelik geçirmiştim. İnşallah sağlıkla artar bu sefer çok teşekkür ederim
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz nelerdi acaba benim bugün gecikme 1. Gün dün çok az akıntıyla karışık kanamam oldu test yaptım erken olanı adete 6 gün kala yaptım silik çıktı şimdi kaset yaptım negatifB bukaaa N nagiss21 @gizemliasli @bulancak28 G guzelseylerolsun Sosyallanne @hero_girl
Kızlar 90 çıktı pozitif ama geç döllenme sanırım gecikmeye göre
ayy hadi hayırlı haberlerle inşallaaaahKan verdim bekliyorum.
ooo çıkmış bile sonucun adetlerin düzenli mi olurB bukaaa N nagiss21 @gizemliasli @bulancak28 G guzelseylerolsun Sosyallanne @hero_girl
Belirtilerin varmıydı canım
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun çok sevindim belirtileriniz nelerdi acaba benim bugün gecikme 1. Gün dün çok az akıntıyla karışık kanamam oldu test yaptım erken olanı adete 6 gün kala yaptım silik çıktı şimdi kaset yaptım negatif
Evet düzenlidir geneldeooo çıkmış bile sonucun adetlerin düzenli mi olur
geç döllenme olabilir tabii, önemli olan testin 2 gün sonra daha 2 katı artması, dua et bol bol,
İnşallah gönlündeki gibi olur
MaşaAllah sağlıkla artar inşaAllah kalbini ferah tutB bukaaa N nagiss21 @gizemliasli @bulancak28 G guzelseylerolsun Sosyallanne @hero_girl
Amin inşallah teşekkür ederimMaşaAllah sağlıkla artar inşaAllah kalbini ferah tut
Sağlıkla gelsin inşallahTeşekkür ederim
adet gününden beri göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı dışında belirti olmadı.
Bugune kadar testler negatif çıkıyordu benimde
kız nerde nssıl verdin bukadar çabuk çıktı bende sabah verdim bekliyorum yaa çok hayırlı olsunnn sağlıcakla kucağına al i şallah çok sevindim vallahiKan verdim bekliyorum.
Özel hastanede daha yeni gelmişti görevli hemen verdim . 1 saat sonrada çıktıkız nerde nssıl verdin bukadar çabuk çıktı bende sabah verdim bekliyorum yaa çok hayırlı olsunnn sağlıcakla kucağına al i şallah çok sevindim vallahi
ay bende pahalıdır diye sağlık ocağına gittim ayıptır sorması nekadarmış betaya baktırmak. çok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırımmÖzel hastanede daha yeni gelmişti görevli hemen verdim . 1 saat sonrada çıktı
Amin inşallah senınde pozitiftir teşekkür ederim
Sağlık ocağında ertesi gün sonuç çıkıyor canım.ay bende pahalıdır diye sağlık ocağına gittim ayıptır sorması nekadarmış betaya baktırmak. çok teşekkür ederim inşallah bende güzel sonuçlar alırımm
Bende pazartesi kan vereceğim inşallahTeşekkür ederim
adet gününden beri göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı dışında belirti olmadı.
Bugune kadar testler negatif çıkıyordu benimde
Hayırlısı olsun inşallahBende pazartesi kan vereceğim inşallah
İnşallahHayırlısı olsun inşallah
Allahım dek düz versin inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla gelsin İnşallah canımB bukaaa N nagiss21 @gizemliasli @bulancak28 G guzelseylerolsun Sosyallanne @hero_girl
Amin çok teşekkür ederimAllahım dek düz versin inşallah sağlıkla huzurla kolaylıkla gelsin İnşallah canım