bu nasıl güzel bir anlatımdır demirin annesi:)tebrik ederm tatlım Allah c.c. analı babalı büyütsün inş.okurken cok duygulandım kendimi koca göbüşümü hayal ettim:)tekrar tebrikler demire bol sütlü gazsız günler:)
Cok tesekkurler aminnnnAllah analı babalı büyütsün.Abdestli,namazlı,Peygamberli büyüsün inşallah.
Allahin izniyle sende yavrunu saglikla kucaklarsin isallaağlayarak okudum hikayenizi bende 36 haftalık hamileyim ve o kadar çok sorunla karşılaştık ki oğlumla sizin duygularınızı çok iyi anladığımı düşünüyorum haftaya belki bizde öyle bir karar vereceğiz size sağlık ve mutluluklar diliyorum
Darisi basina o zmn :)) bu arada ben de 1.5 yillik evliyim ihihihhiihhiAllah sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin hep beraber inşallah.ben hamile değilim henüz 1.5 yıllık evliyim dilerim bir gün ben de bu duyguyu tadarım.Çok akıcı ve güzel bir öykü olmuş çok sevreek okudum teşekkürler.ve gerçekten tüylerim ürperdi okurken ben heyecanlandım :)
erken anne olmak gıbısı yok darısı basına en kısa zamandane mutlu sana o zaman bence güzel bir zamanlama maddi durumlar elverse ben de çok isterim şu an ama kısmet uamrım tadarım o duyguyu :)
kasım annelerindende takip ediyordum seni ben gibin normal doğumcuydun sende hiç mühim değil cnm bebeğinin sağlığı herşeyden önemli kucağında ve sağlıklıya herşeye değer
sağlıkla sıhhatle büyüt demirini
Canım okadar içten okadar güzel anlatmışsınki hikayeni,inan yakında doğacak bebeğimi ve kendimi koydum hep yerıne.Allah bir ömür boyu sağlık ve huzurla gecirmenizi nasip eder işanlah
büyük bir heyecanla okudum metnin tamamını..demir'ine sizlerle uzun sağlıklı bir ömür diliyorm çok güzel dökmüşsn duygularını kelimelere.. işyerndeym ve kimseye çaktırmadan ağladm Rabbim inş bizlerede vakti zamanı geldiğinde böyle tarifi anlamsz güzel duygular yaşatır..
okurken ağladım çok güzel ifade etmişsiniz her ayrıntıyı. ay bide iş yerindeyim sulu göz sümüklü kaçtım tuvalete
hayırlı olsun prop demirini kucağına almışsın,ne güzel Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah