Demir'imin Doğum Hikayesi

off anam bu ne len agla agla gözlerım şişcook duygulandım hamılelıkten olsa gerekhamıle olmadan oncede okumustum bı sürü dogum hikayesi ama bu kadar cekıcı gelmemıstı ne yalan söliimmaşallah ogluşunada canım allah analı babalı büyütsün ınsallah allah nazarlardan saklasın bıde ustalıkla anlatmışsın olanları tebrık ederımbende normal dogum ıstıyorum umarım hersey yolunda gıder

desdur bacım daha :) çok teşekkürler. inşallah innnnnşallah normal doğurursun, ama önce hayırlısı olsun. sağlıkla kavuş yavruna, daha uzun zaman var onunde, cok saglıklı guzel bı hamılelık ve dogum gecırırsın umarım

valla bende anlamadım şıpır şıpır bi döküldüü ama sende guzel anlatmışın cadııinşallah canım ya ınsallah sagol ıyı dıleklerın ıcın dualarını eksık etme

valla bende anlamadım şıpır şıpır bi döküldüü ama sende guzel anlatmışın cadııinşallah canım ya ınsallah sagol ıyı dıleklerın ıcın dualarını eksık etme

doğurduğum, oglumu kollarıma aldıgım gunden berı, sureklı dua halındeyım: allahım kımsenın kucagını boş koyma, allahım kımseyı evladıyla sınama, allahım kımseye evlat acısı gosterme... sureklı dua edıyorum zaten. senın ıcın de ozellıkle allahım sekercık normal dogursun dıcem hihihihi

Cnm öncelikle allah analı babalı büyüksün yavrunu...İnan içim çıktı ağlamaktanBende bebek sahibi olmayı çok istiyorum...Ama hala naz yapıyor meleğim gelmiyorAllah isteyen her kadına nasip etsin anneliği...

Sabret cnm, sabır... Eğer hayırlısı buysa, olacaktır emin ol. Ben hayatta bişi öğrendıysem isyan etmek hıcbısıyı duzeltmıyo, ben bebegım ıcın ısyan etmedım ama pek cok seyde sabırsız davranıp ısyan ettım, hıc ıyı olmadı. Ne zmn sabır gosterıp, ısyanımı bastırsam hersey yolunda gıttı. Allah sana da yasatsın bu guzel duyguyu işallah

Haklısın cnm herşeyde bi hayır vardır.Bu da benim sınavım demekki...Güzel dileklerin için teşekkürler.....

Ağlaya ağlaya okudum,bizde oğlumla 32 haftadır beraber uyuyup beraber uyanıyoruz,yazdıklarını okuyunca bi an hep içimde kalsın istedim hep beraber uyuyalım :) ama sabırsızlanıyorum da onu görmek koklamak için,bu nasıl garip bir duygu sen daha iyi bilirsin,Allah ıkınıze de sağlıklı,bol gülümsemeli yıllar nasip etsin birlikte,bahtı güzel olsunn demir'in

sana da oğlunla uzun, sağlıklı, çok mutlu bir hayat

canım çok güzel anlatmışsın kalemine sağlık..çok geç de olsa okudum:)) Allah size sağlıklı mutlu huzurlu uzzzzuuuuun bir ömür versin...bu arada doğum fotoların bence harika, hatta çok kıskandım ilk gördüğümde itiraf etmeliyim..bir ara bana isim ve nosunu yazarsan sevinirim faceden:))) kimbilir belki ikinci doğumumda benimle olur...gerçi oğlumu biliyosun..ondan sonra ikinci çocuğu düşünmem çok zor ama kısmet:) sevgiler

canım sende çok çok güzel ifade etmişsin anneliğin o mühtiş hazzını. çok etkilendim yazından zaten anne olduktan sonra iyice ağlak oldum ben. bu arada ben demir ismini çok seviyorum ama soyismimden ötürü demir koyamadım oğlumun adını demir çelik çok komiğimize geldi. demir bebekle çınar kuzusunun aynı ayda doğmuşlar bizde 12 ekim doğumluyuz. demir paşaya bir ömür boyu mutlu sağlıklı huzurlu gülen bir hayat diliyorum :)

sen istanbul'da diildin ki ama, yanlış mı hatrlıyorum? burdaysan asıl başkasının adını numarasını vereyım sana, acıl sezeryana alınınca gelememıstı ama onu cok cok cok begenırsın kesın. tesekkur ederım ayrıcana, cumlemıze :)

hahahahaah hakkat ya :) çınar da çok guzel ama, ben cok begenırım onu da :) ben de aynı temennıdeyım, allahım hepımıze saglıklı, huzurlu , mutlu yuvalar versın evlatlarımızla

oğlum büyüdü de salıncaklara bile biniyor artık, hey gidiiiii... darısı bütün bebek yolu gözleyenlerin başına olsun!

ya ağlamaktan öldüm noluyo bana ayrılamıyorum bu topikten demir gerçekten demir gibi bebekmiş maşallah canım allah analı babalı büyütsün buarada sezeryanmı yaptın orayı anlayamadım ya bebeğin sesini falan duymusun

evet evet spinal sezeryan oldum... alllah senin de gönlüne göre versin işallah

çatı doğum kanalındaki kemikler, arası daha doğrusu, kemik aralığı gibi, iki kemiğin arası çıkıntılı dar fln olunca bebek geçemiyo

nasıl güzl anlatmısın....gözyaşlarıma hakim olamadım okurken... uzun ömürler diliyorum oğluna. umarım bende sağsalim kucağıma alabilriim oğlumu...mucizem benim o...hayatımın tek anlamıııı

allah sağlıkla kavuştursun tüm anne ve bebekleri, uzun sağlıklı ve huzurlu ömürler versin hepsine inşallah.. ve evet hayatının tek anlamı oluyorlar babaların pabucu dama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…