Sevcanım okudukça şok üstüne şok yaşadım :/ bir insan bu kadar kötülüğü nasıl barındıra bilir ki kalbinde ?
anne dediğin evladının mutluluğu ile mutlu olandır...
görüştük, tanıştık, tanıdık ailenizi, eşin gerçekten mülayim ağzı var dili yok bir insan mutluluğunuza şahit olduk...o dünya tatlısı yavrunuzla perçinlenmiş aile huzurunuzu gözlerimizle gördük,Sorarım yahu daha istediği nedir bu kadının ?????
Nedir bu kin nefret yavrusunun yavrusuna ah edecek kadar kararmış yüreği !
be kadın o yavrunun başına bir hal gelse önce senin oğlunun canı yanacak ! oğlun senin canın değil mi ?????
sen de cehalet ben diyim fesatlık...ötesi yok bunun...
Kayınvaliden olacak zat senin hiç bir iyi niyetini hak etmiyor! sende, eşinde hiç kimsede suç arama sakın bu kadın kalbini fenalıkla doldurmuş hiç bir güzelliğe, güzelliklerin en doyulmazı Torun sevgisine bile yer bırakmamış.
bu gün gitsen annecim diye elini öpsen sana yavrum diyeceği yerde suratını çevirecek bir insan ki defalarca canın yanmış.
bu duruma artık bir dur demenin zamanı gelmiş de geçiyor bile. Eşin gidecekse gitsin eminim eşini dolduramaz onun size yaşatmış olduğu sıkıntıları birlikte çektiniz.
gitsin görsün iki çift laf etsin gelsin haa senin hakkında konuşmasına izin vermesin,senin konunu açtığı taktirde annesine dur demeyi en azından bu konuda konuşmak istemediğini uygun bir dille anlatsın... ( çünkü senin hakkında söyledikleri gücüne gider eşinin gelip sana söyleyemez kırılmaman için ama içine atar dert olur)
yani demem o ki gitse bile senli mevzular hiç konuşulmasın...gitsin gönlünü yapsın gelsin...
kızına gelince gönder derim ben gönder ki insanlık sende kalsın en azından torunumu göstermiyor diye kinlenip üzerine sıçramasın...
amaaa asıl dikkat etmen gereken, ileride kızın birşeyleri anlama yaşına geldiğinde yavrunu sana karşı doldurmasına izin verme gardını öyle iyi al ki çocuğunu zehirlemesine asla izin verme....
canım benim atsan atılmaz satsan satılmaz beddua dediğin göğün yedi kat üstüne çıkar eğer karşıdaki mazlumsa hışımla dönüp sahibine çarparmış...
bu konuda için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın ama bunu anlayacak ve hakedecek kapasitede bir insan yok karşında...
bırak artık çabalama elinden geleni yapmışsın zaten Allaha havale et...
Rab ıslah etsin....