Delirmek üzereyim

Kavga sebebiniz çok mu büyük eğer değilse konuşun esinizle bir. ama bosanacaksaniz Bebeğinizi anneninizin kucağına uygun görmediğiniz zamanlarda vermeyin yeterli bi de çocuğun ciğeri nasıl sigara dumanı dolmuş hiç anlayamadim eğer çocuk tikaniyorsa ve hirildiyorsa bi nebulizator almanızı tavsiye ederim evinize

Hayır röntgen cekilmedi. Ama 2. dr bebegimin sigara koktuğunu söyledi. Annemin arabasıyla gitmistik ve annem.arabasında da sigara içiyor. İlk dr direk sormuştu evde sigara kullanan var mi diye. Bunlardan anlamış olmalılar.

Hem cahil olup hem kendi kan bagin olan birisiyle ugrasmak gercekten cok yipratici seni cok iyi anliyorum.Atsan atamiyorsun satsan satamiyorsun anlatsan hic anlamiyor bi de sen suclu oluyorsun.En iyisi annenizin kucagina hic vermeyin taviz de vermeyin dikkat edene kadar

Konuşun eşinizle güzelce bence siz bebeğinize çok güzel annelik yapacaksınız eşinizde dikkat ediyorsa nekadar güzel bebeğiniz için aradaki problemi çözün ve hala loğusayken bu stresi yaşamamalısınız yaşatmamalılar.

şimdi anladım,bebeğinizin ciğerindeki hırıltıyı evde sigara içilmesine bağlamış olabilirler birde bebeğiniz sigara kokunca bu şekilde teşhisi koymuşlar sanırım. Ama aynı odada bebek dumana direkt maruz kalmıyorsa kişinin üzerine sinen kokudan,ellerini yıkamamasından yada dişlerini fırçalamamsından ciğerleri bu derece hırıltı yapmaz diye düşünüyorum ve yine tekrarlıyorum bence farklı bir doktorda detaylı bir muayene yaptırmakta fayda var belki başka bir rahatsızlığı var miniğinizin
Annenize gelince katı olun,asla taviz vermeyin. Kırılacak mı diye düşünmeyin bebeğiniz herkesten önemli. Gerekirse gerekli önlemleri aldığından emin olmadan kucağına bile vermeyin. Şu çorba bilmem ne meselesine gelince bebeğiniz sizi emiyorsa suya bile ihtiyacı yok ve sindirim sisteminin tam gelişmekte olduğu bu dönemde zararlı bile asla taviz vermeyin kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun

Mama verilir tabi sutun yetmedigi durumlarda. Su ve corba okudumda.

Suyu da mecburen dr tavsiyesiyle veriyoruz. Her mamadan sonra birkaç yudum. Benim sinirlendiğim buz gibi su vermeye çalışması. Bebeğimin eti ne budu ne? Midesini üşütür diyorum her defasinda aynı şeyi yapmaya kalkıyor. Çorba meselesini de birkac kere söyledi anne bu çocuk daha 1.5 aylık katiyen olmaz dedigimde ne olacak bisey olmaz demesi beni delirtiyor. Güvenip de çocuğumu emanet edip bir işimi halledemiyorum.

Inanın gayet mümkün o kokunun tıkaması çünkü kendimden biliyorum. Yanimda sigara içilmesi zaten mümkün değil hastanelik oluyorum. Ama kokusunu duyduğum anda tıkanıyorum. 2. gittiğimiz dr cok iyi bir dr. Alanında tanınmış biri. Tabi ki başka dr.lara da gitmek iyi olur. Bana söylediği evde sigara içen biri yaşamayacak. Bunu dediğine göre sadece dumana maruz kalmak gerekmiyor. Kaldı ki annemden sigarayı bırakmasını değil hijyenine dikkat etmesini rica ettim. Torunu ya sonuçta.. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

eşinize donmeyecekseniz eğer bebeğiniz belli bir yaşa gelene kadar ona bir oda ayiracaksiniz ve sigara kullanan hiç kimse girmeyecek o odaya çünkü Dr sigara içen yasamayacak evde demiş gerçi eşinize donseniz bile böyle yapmak zorundasınız anlattiginiza göre

Ben fazla rahat biri değilim aslında. Hele lohusayken hiç rahat biri değildim. Bebek büyüdükçe insan rahatlıyor ister istemez. Ben senin hassasiyetini de çok iyi anlıyorum. Amacım sadece sinirini ve paniğini yatıştırmaya çalışmaktı.

Bence bebeğini başka bir doktora daha götürmende fayda var. Kıyafete sinen kokudan vs ciğerde hırıltı olacak kadar etkileneceğine ihtimal vermiyorum. Allah korusun başka bir şey olmasın. Umarım senden gizli kimse yanında sigara içmiyordur.

Esas soruna gelince. Bence buradaki en büyük sorun yeni anne olmuş bir kadının bebeğini kocasıyla değil annesiyle büyütüyor olması. Sen daha lohusasın psikolojin kötü olabilir. Evliliğinle ilgili karar almadan önce bu kötü psikolojiden çıkmış olman gerekiyor. Umarım hallolmayacak bir şey değildir.

Bebeğini güle güle, sağlıkla büyüt inşallah :)

Eşinle dayak, aldatma vb. gibi affedilmeyecek bir durumun yoksa boşanmayı bir daha gözden geçir derim.
Çünkü kusura bakma ama annen kafayı yemiş. Ona ne çocuk emanet edilir ne de onunla aynı evde çocuk büyütülür.

Bütün doktorlarda aynı bahane... Çok fazla korumaktan da cocuk hasta olur. Onların da bizim gibi birer insan olduğunu bazen unutuyoruz. Bütün çocuklar fanusun içinde yaşadığından hergün hastalar.üzülüyorum yazık

Doktor değilim ama bir şeyler söylemem gerek yoksa çatlarım!
Bebeğin yanında 3 olsun 5 olsun haydi 20 olsun, sigara içildi diye ciğerleri dolmaz, dolamaz.
O ne demek yahu, hem de bir tahlil tektik yapmadan, üzerindeki kokuyla böyle saçma sapan bir şey uydurmuşlar, sizi de korkutmuşlar.
Üşütmüş olabilir, enfeksiyon vb şeyler olabilir yani, bunu öylece koklayarak anlayamaz kimse.
Tabi ki bebeğin bulunduğu alanda sigara içilemez., mütemadiyen hassasiyet göstermek gerekli.
Ama sigarasını balkonda içip girmiş, ellerini ağzını yıkamış bir insanın içtiği sigaranın da bebeği etkilemesinin mümkünatı yok.
Babam bizlerin yanında günde 4-5 paket sigara içermiş, eskilerde sigara zararlıdır diye bir şey yoktu ki.
Millet hem hamileyken, hem de emzirirken fosur fosur içermiş.
Öyle 10 20 taneyle mümkün mü ciğerlerin dolması Allah aşkına, aklınız aldı mı bunu?

Hırıltı varsa bronşit olmuş olabilir. .
Oğlum 55 gunlukken bronşit olmuştu aynı belirtiler.
Geçmiş olsun bu arada

Doktorların açıklaması yetersiz ve temelli
kaldı ki röntgen bile cekilmemis
hiç güven verici değil
bence 3.bir doktora goturmekte fayda var gibi duruyor
ben 11 yaşına kadar pasif içiçi gibiydim resmen dedem yüzünden
ama hiçbir doktor ciğeri sigara dumanı dolu gibi saçma bir teşhis koymadi çünkü öyle bir şey yok
mutlaka başka bir sebebi vardır lütfen onun arasturilmasini sağlayın
Allah yardımcınız olsun
Bebeğinize de geçmiş olsun

Evet canim bagışıklığı kuvvetlenene kadar gerekirse her sigara içtiğinde dişlerini fırçalayacak. Biz hamileyken herseyden el ayak cekiyoruz bebegimiz icin bi zahmet babasida bu fedakarligi yapiversin degil mi.

Bir çocuğun anne babasi maksimum dikkat ve özeni gösterecek, çevreden de elbette bunu isteyecek. Fakat kimseyi mecbur tutamazsınız malesef. Annaneler torun konusunda genel olarak hassastır, sizinki değil, yapacak birşey var mı sizce? Annenize kin ve öfke kusup inada bindirmeniz manasız... bebeği alıp evinize döneceksiniz. Oluru bu.

Sen accık buldumcuk olmuşsun. O ana seni yetiştirmş seniiii. Senin yavrunu nasıl yetştirileceğini de bilir. Nefret editomuş. Gelmiş içini dökmüş anasından dert yanmış bide. Cins.

Sen accık buldumcuk olmuşsun. O ana seni yetiştirmş seniiii. Senin yavrunu nasıl yetştirileceğini de bilir. Nefret editomuş. Gelmiş içini dökmüş anasından dert yanmış bide. Cins.
Lohusa kadına bu laflar biraz ağır olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…