yalnızken hiç konuşmazlar benimle, konuşsalarda kendi dillerinde anlamıyacagım şekilde. Kalabalık oldukmuydu başlıyorlar benimle dalga geçmeye. Ama kendilerine ve ailelerine gelince övmeden geçemiyorlar.eşiniz de size destek olacağı yerde ayıp etmiş.
Eşinizin yanında da yapıyorlar mı ?
Allah Allah ilginç tek kayınvalide olsa anlarım da hepsi birden komplo kurmuşlar resmen.yalnızken hiç konuşmazlar benimle, konuşsalarda kendi dillerinde anlamıyacagım şekilde. Kalabalık oldukmuydu başlıyorlar benimle dalga geçmeye. Ama kendilerine ve ailelerine gelince övmeden geçemiyorlar.
Kendime güvenimin, barışık olmam için ne yapmalıyım, hangi kitapları okumalıyım? Şu kokuşmuş, bitkin halimden kurtulmak istiyorum artık. çok incindim evlendigimden bu yana. Psikilogada gidecegim. Gerçekten hayatımı böyle üzgün sinirli, bezmiş geçirmek istemiyorum. Hayat neşemi kaybettim, onu geri kazanmak istiyorum.
o yokken yapıyorlar. Sonradan ben ona anlattıgımda, yanlıs anlamıssındır diyo. Üsteleyince ayıp etmiş diyo. KOnuyu öyle bırakıyor.Allah Allah ilginç tek kayınvalide olsa anlarım da hepsi birden komplo kurmuşlar resmen.
E eşiniz bişey demiyo mu onlar dalga geçerken korusun sizi
Güzel arkadaşım çalışıyor musun? Çalışmıyorsan acilinden bir iş bu. Hem böyle boş işlere, o ne demiş bu ne yapmış gibi şeylere kafa takıcak vaktiniz olmaz, hem de biraz çevre edinir, kazandığınız para ile keyf edersiniz.çok istiyorum takmamayı inanin. Mutsuzum artık, kendime gelemiyorum.toparlanamadım birtürlü. kendime güvenim yıprandı,kendimede çok kızıyorum. Neden ciddiye alıyorum diye.
Ben hep destek olmaya iyi niyetli olmaya calısırken onlara yakın olmaya calısırken. Kendilerini benden uzak tutmaya calısıyorlar. Hatta eşimin yegeni yeni evlendigimizde amcamda ne çirkin bir kadınlar evlenmiş demiş. Kendiside hep pohpohlanır, bizim mankenimiz diye. Bunlar nasıl insanlar, kişilik degilde görüntüye bakıyorlar. Deli oldum, güvenim kalmadıHerkesin içinde görümcem dalga geçti. Hep laf işitttim kayınvalidemden, hiç iyi birşey görmedim. Çöküntüdeyim resmen. Beni ailem çöp tenekesinde bulmadı ya, bu nasıl bir insanlıktır. Bıktım artık
İnanirmisiniz, bana eşine niye sarılmıyorsun diyolar, daha yeni evliyim cekiniyom herkesin içinde haliyle. Geldi eşimin yanına, kendi eşi orada dururken, sarıldı, elini tuttu. Önümde süzüle süzüle yürümelerimi, kocasının gömlegini bana ütületmesimi... ahh ahh. Bende salagım aslında, ama iyi niyetimden kaybettim hep.
Kaç kere söyledim, bunu sen onlarla konuşup çözeceksin diyo. Ben sizin işinize karışmam diyor. Arayıp sormuyorlarsada, sende arayıp sorma diyo.
acıkcası sunu diyim. Gecen yıl eşimin ailesinin cenazesi vardı. Onca hengamenin içinde hep ben kosturdum. Onlar acılı diye. Onca seyin içinde ama benimle dalga gecebildiler. Güldüler bu neyin nesidir?
evet sanırım başlangıçtan bu yana yaptıgım en büyük hatam fedakarlıklarda bulunmamdı. Onlar beni kardeşleri kızları gibi görmediler hiç beni, bende peşlerinden sanki dilendim hep. çok kızıyorum kendime çokkkk
bir kere kendini bu kadar neden ezdirdiğini anlamış değilim.yalnızken hiç konuşmazlar benimle, konuşsalarda kendi dillerinde anlamıyacagım şekilde. Kalabalık oldukmuydu başlıyorlar benimle dalga geçmeye. Ama kendilerine ve ailelerine gelince övmeden geçemiyorlar.
Asıl onlar nasıl insanlar, hatta insanlar mı ?!!Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.
Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafayaBeni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem ( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.
Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa
iyi de ne takıyosun bence bu guzel bısey cunku senı cekemıyolar demekkı cok begenıyolar...yapma kendıne bunu ya vucuduna yansıyo takıntılarından vazgecmelısın kendı işine bak bence...gerısını salla.kim yuzune gulup arkandan ne konusmuyokı suan hereks boyle yaşıyo emın ol.Bundan yaklasık yedi sekiz ay önce evlendim, diger konulardan bildiginiz üzere birçok sorun yaşadım.
Yaklaşık bir haftadır feci başagrısı cekmekteyim. Doktorum Aşiri strese ve üzüntüye baglı panik atak ve anksiyete oldugunu söyledi. Mutlu olamıyorum artık. Eşim destek çıkmaya çalişıyor ama ailesi sonuçta onlarıda kötüleyemiyor. Eşime çok şey söyledim onlar hakkında şimdi vicdan azabı çekiyorum. Ailemin yüzüne nasıl bakacaksın diyor. Ben kötü birşey söylemedim halbuki.
Dün ögrendigim birsey beni tam delirtti. Tüm ailenin içinde en kısası benim. Eşim beni böyle begendigi halde ailesinden hep laflar işitmek çok yıprattı beni.
Dün ögrendigim şey ise delirtcek beni, yazın bir akrabanın dügünü var, tüm bacılar ortaklaşa eltimle bu kıza inat daha zayıflıyalım, yanımızda dahada kilolu ve çirkin gözüksün demişler. Duyduklarıma inanamadım, yoktur öyle birşey desemde taktım kafayaBeni ne ararlar ne sorarlar. Hep arayan soran benim. Benimle alıp veremedikleri ne var anlamadım. Keşke şu hayyatta yok olabilsem ( dayanamıyorum artık. Ben ne güzel ailem büyüdü derken, onlar hep görüntümle dalga geçiyorlar. Kendime güvenim bile kalmadı.
hep aglıyorum, basdönmem, başagrım aşırı kalp atışlarımda cabası.
Hiç onların yanında bile olmak istemiyorum artık. Hep sıkıntı basıyor beni. Hepsini çok severken nefret eder hale geldim. Ve bunu eşimede yansıttım, onuda üzdüm. Ben nasıl bir insanım yaaa