Delirmek üzereyim, yardım edin

eşiniz de size destek olacağı yerde ayıp etmiş.
Eşinizin yanında da yapıyorlar mı ?
yalnızken hiç konuşmazlar benimle, konuşsalarda kendi dillerinde anlamıyacagım şekilde. Kalabalık oldukmuydu başlıyorlar benimle dalga geçmeye. Ama kendilerine ve ailelerine gelince övmeden geçemiyorlar.

yalnızken hiç konuşmazlar benimle, konuşsalarda kendi dillerinde anlamıyacagım şekilde. Kalabalık oldukmuydu başlıyorlar benimle dalga geçmeye. Ama kendilerine ve ailelerine gelince övmeden geçemiyorlar.
Allah Allah ilginç tek kayınvalide olsa anlarım da hepsi birden komplo kurmuşlar resmen.
E eşiniz bişey demiyo mu onlar dalga geçerken korusun sizi

size su kitabi onerebilirim diyemem cunku kisisel gelisim kitaplari bana anlik gaza gelmeden ibaret gibi geliyor..
bunun yerine gecin aynanin karsisina Allahim beni neguzel yaratmissin bin sukur cok sukur sagligim yerinde elim kolum tutuyor diyin..
fazla kilonuz varsa diyete girip sporla destekleyerek kilo verebilirsiniz..
boyunuzun kisa olmasini hic ama hic takmayin..
kisa tavuk her dem pilic derler bizde

bakin arkadaslarim aile bireyleri arasinda oyle ne guzelligimle anilirim ne boyum posumla..siradan bi kadinim.
evlenmeden once cok ama cok pesimden kosan oldu ama bence etrafimdaki kizlar benden cok ama cok guzellerdi bense kendi halimdeydim ama halimden memnundum. ne makyaj bilirim ne saca fon,boya..ama kendimi seviyorum elhamdulillah.
siz once kendinizi sevin,kimin ne dedigi umrunuzda olmasin.
bana da esmerim diye kulp takarlardi,eee esimin sutlu cikolatasiyim ama
siz esinizle mutlu olun gerisi fasa fiso..

Allah Allah ilginç tek kayınvalide olsa anlarım da hepsi birden komplo kurmuşlar resmen.
E eşiniz bişey demiyo mu onlar dalga geçerken korusun sizi
o yokken yapıyorlar. Sonradan ben ona anlattıgımda, yanlıs anlamıssındır diyo. Üsteleyince ayıp etmiş diyo. KOnuyu öyle bırakıyor.

Sen bukadar takıntı yaparsan fazla yaşamazzsın ben söylimm::)
Şaka bir yana da, bukadar takma Demek ki seni kıskanıyorlar...
Unutma ki birileri arkandan birşey konuşuyorsalar onlarda olmayanlardan sebeptir...
Kendine gell canım...
Hepsini s..et
Önemli olan se ve eşinsin, eşinde takılmıyor demek ki..
Gül geç sende...:)Bence seni bunlar deli gibi çekemiyorlar Çok belllii:)

Öncelikle sakin ol. Bu hayatta herkes sen izn verdiğin ölçüde seni üzebilir. Yani takmadığın kimse seni üzemez. Öncelikle onları "oldukları gibi kabullen ve önemseme"!

Belliki ruh hastası bir aile, belki oğullarnı kıskanıyorlar falan ama ellerine aranızı bozma fırsatı verme. Eşine asla onlarla ilgili kötü konuşma. Bırak fikirlerin sende kalsın. Eşine onları kötüledkçe eşin onlara düşer. İyi insanlar de, başımın üstünde yerleri var de. Eşin kendini senden yana "sıkıştırılmış" hissetmesin. Aksine bu hayatta senden daha fazla kimse ona yakın olamasın!

Sen bu gücü alınca arkana onların böyle konuşmaları "onları" suçlu yapar ve eşin onlardan uzaklaşır ya da tepki koyar, kızar. Akıllı bir kadını kimse üzemez. Köhnemiş kafalı erkek sülalesi hiç üzemez!

çok istiyorum takmamayı inanin. Mutsuzum artık, kendime gelemiyorum.toparlanamadım birtürlü. kendime güvenim yıprandı,kendimede çok kızıyorum. Neden ciddiye alıyorum diye.
Güzel arkadaşım çalışıyor musun? Çalışmıyorsan acilinden bir iş bu. Hem böyle boş işlere, o ne demiş bu ne yapmış gibi şeylere kafa takıcak vaktiniz olmaz, hem de biraz çevre edinir, kazandığınız para ile keyf edersiniz.

Allah aşkına kendini delirtecek kadar niye insanların laflarını umursuyorsunuz?. Bir sana laf mı sokuyor, ver anında cevabını. Bir de böyle sana laf taşıyana da yok çok sevdiğim, saydığım büyüğüm falan deme. Duydun da iyi mi oldu dediklerini? O kişi de belliki fesat dedikoducu bir insan. Seni düşünse söylemezdi.

Ya bak bir keresinde benim ev arkadaşımın ex- kocası beni aradı . Neler saydı kız için. Gidip de seninki neler neler dedi demedim kıza, lafını bile etmedim adamın. Ne faydası olacaktı bunu bilmek kızı üzmekten başka.
Laf taşıyan insanları hayatından uzak tut. Nokta. Anlatmak istese bile duymak istemiyorum, de çık.

çalışıyorum ama kimsem yok eşimden başka buralarda. Arayan soranımda yok. Annem babam haricinde.

Bence onlar senin takıntı yaptığını fark ettikleri için bu kadar abartmışlar işi..
Hiiiiç takma bence..
Kocan seni beğendikten sonra , en önemlisi de sen kendini beğendikten sonra yerler başkalarının düşüncesini.
Sende laf sok , dalga geçsene onlarla.
Hayat böyle insanları , bu kadar önemseyecek , kafaya takacak kadar değersiz değil..

Kaç kere söyledim, bunu sen onlarla konuşup çözeceksin diyo. Ben sizin işinize karışmam diyor. Arayıp sormuyorlarsada, sende arayıp sorma diyo.

acıkcası sunu diyim. Gecen yıl eşimin ailesinin cenazesi vardı. Onca hengamenin içinde hep ben kosturdum. Onlar acılı diye. Onca seyin içinde ama benimle dalga gecebildiler. Güldüler bu neyin nesidir?

bir kere kendini bu kadar neden ezdirdiğini anlamış değilim.
eşinin ailesi bir avuç dengesiz ve şuursuz kadından ibaret sanırım.
böyle yarım akıllılara neyin iyi niyetini gösteriyosun.
iyi niyet hakedene gösterilir.
sana senin onlara yaklaştığın iyi niyetle yaklaşmıyorlarsa senin yapacağın bişey yok.
o iyi niyetini ve saflığını bi kenara at.
kötü olma kötü söz söyleme ama öyle ilgi dilencisi gibi ilgi de bekleme.
çalışıyormuşssun ne güzel.
diğer boş vakitlerini de uyun aktivitelerle doldur.
başka arkadaşlar edin,spor salonuna yazıl.
kendine bağımsız bir hayat yarat,bak göreceksin nasıl unutuyosun onları.
boyunda da kilonda da bişey yok.
gençliğinin kıymetini bil,bu faso fiso işlerle güzelim günlerini heba etme sakın.
evinde eşinle iyi ol,gerisini boşver.
aramayanı arama eşinde demiş.daha ne istiyosun:))
ha seninle aleni dalga geçmelerine de yeri geldiğinde tepkini koy.böyle de olmaz ki.
şamar oğlanı gibi.neden bu kadar pasifizesin.herkesin içinde kendine neden laf söyletiyosun.
bu şuursuzların tamamı tımarhaneden kaçma mı yoksa?durduk yerde senle niye uğraşıyorlar.
arkadaşım kendine güvenin olsun,sana ne niyetle yaklaşıyorlarsa o şekilde de karşılığını vereceksin.

Demekki seni rakip görüyolar. Çekemiyolarki seninle uğraşıyorlar canım.

BENCE KISKANILDIGIN İÇN SEVİNMELİSİN. NİYE ÜZÜLÜP KENDİNİ YIPRATIYOSUNKİ BEN OLSAM ONLARA İNAT GİYİNİR SÜSLENİR GEZER TOZARIM. KENDİNE BAK KENDİNİ GÜZEL GÖR. KENDİN İÇİN YAŞA

eğer o cümleyi kurdularsa çokta kaale alınacak kafaya takılacak insanlar değil şahsım olarak benim hakkımda öyle cümle kuran biri benim için çok basittir. küçük beyinli insanlar için ne kendimi üzerim ne eşimi....mecbur görüşeceksin elti malum uzaktan soğuk bir selam yeterde artar onlara...zaten senin taktığını gördükleri için böyleler düşme seviyelerine.... ayrıca söylediklerine çok güldüm benim kızım bile bu kadar basit cümleler kurmaz sevmediği birine bile.. o kadar minik beyinleri....

biri bana şişman diyecek bana inat benden güzel olmak için hırs yapıp zayıflayacak anca gurur duyardım kendimle hiç oralı da olmazdım.

neden takıyorsun ki kafana çirkinmiş güzelmiş boş şeyler bunlar. bosuna baş agrısı cekıyorsun esınle aranı bozuyorsun genç yaşında evlılıgını guzel yasamak varken neden zehir ediyorsun ki.

Asıl onlar nasıl insanlar, hatta insanlar mı ?!!
Allahın yarattığı her varlık güzeldir, buna inanmıyorlarsa dönüp aynaya baksınlar !!..

Haklısınız dogru söylüyorsunuz, benim bu bunalım hallerimden bir çekilde çıkmam gerek onlara inat.

Demekki seni kıskanıolar..kıskanılmak güzeldir... tınlama onları canıım bak hayatına.. kocanı sev hayatını mahvetme ki iyice kudursunlar... siz kimsiniz msji ver... yasasın hayattyıpratma kendinii.. değişik bi şeyler yap...

iyi de ne takıyosun bence bu guzel bısey cunku senı cekemıyolar demekkı cok begenıyolar...yapma kendıne bunu ya vucuduna yansıyo takıntılarından vazgecmelısın kendı işine bak bence...gerısını salla.kim yuzune gulup arkandan ne konusmuyokı suan hereks boyle yaşıyo emın ol.

aglamak isiyorum dayanamıyorum artık. İnsanlık yapayım diye aradım hallerini hatırlarını sormak için , ay sen ne güzel düşünceli gelinsin hahahahahahaha dedi. Gerçekten insanlıgımdan sogutcaklar.

Hicbirsey anlatmazlar bana, ben söylerim hasta olsamda su bu olsada. Onlar bana zeytin tanesi kadar şeyi bile paylaşmıyorlar...Medem istemiyorlardı beni niye böyle yaptılar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…